Kolared

Kolared

23 dec. 2009

Julen står för dörren...

Igår när vi hade ätit och så gav vi oss ut på en prommenad i snön. Det snöade som bara den. Syntes inte ens spåren efter Martin när han hade kommit hem från jobbet. Det var verkligen mysigt! Till och med Flugan begav sig ut, han hoppade upp till handtaget och öppnade dörren själv och gick ut en sväng. VÅRAN LILLA TOK!


Nu är Martin ute och plogar så vi kommer fram här på vägen, så det är när man bor på landet. Men det har sin charm det också. Tror inte man kan önska sig en bättre julklapp än att det är så här mycket snö till jul. Knappt man kan tro att det är sant.


Idag blir det först ett par ärrenden med alla andra folk i Kinna. Antar att det är fullt överallt med tanke på att dom flesta får lön idag också. Men vi ska inte till så många ställen som tur är. Sen bär det av till Viskafors på lunch hos Martins pappa. Och det ena avlöser det andra då vi efter det ska hem till Risäng och till hans mamma på lite julmat ikväll. Längtar så efter all god julmat.. Så det blir en dag med mycket farande fram och tillbaka.


Så jag får nog börja fixa till mig om vi ska hinna med allt här idag.


VILL PASSA PÅ ATT ÖNSKA ALLA EN JÄTTE GOD JUL! TA HAND OM VARANDRA OCH JAG LOVAR DET BLIR JUL ÄNDÅ ÄVEN OM NI GLÖMMER ELLER INTE HINNER MED ALLT NI TÄNKT. DET VIKTIGASTE ÄR JU TROTS ALLT ATT VARA TILLSAMMANS OCH HA DET MYSIGT!


Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar