Kolared

Kolared

29 jan. 2010

Uppdatering av min...

Uppdatering av min mage! 

IMG_0169.jpg

Nu har dessa...

IMG_0165.jpg

Nu har dessa fantastiskt goda kakorna kommit till butikerna runt om i landet, kommer alltid lagom till min födelsedag ( alla hjärtans-dag ) sen får man vänta ett år tills dom dyker upp igen. Så passa nu på här i februari att prova om ni inte gjort det innan. Ni kommer inte att ångra er! 

Då var den stora...

IMG_0164.jpg

Då var den stora dagen här, dagen det är beräknat att jag ska få en bäbis, men än har inget hänt! 

27 jan. 2010

Mitt mellanmål

Mitt mellanmål!

IMG_0152.jpg

Förvärkar och shopping sugen!

Redan igår kväll kände jag att jag fick riktigt kraftiga förvärkar men det blev inte mer med det förren idag på morgonen kände jag det igen. Gjorde riktigt ont, så jag tog ett par alvedon och somnade en stund. Sen har jag känns lite smått här vidare under dagen men inte så kraftiga. Får väl se om det betyder nått, men hoppas inte att det gör det. För jag vill helst inte ut i detta snöovädret. Kan väl vänta tills det är över ialla fall.


Har vart inne på Gekås blogg, och blir helt galet sugen på att åka dit och shoppa. Var mycket jag kunde se på bilderna som jag vill ha, allt ifrån barbapappa kuddar till ljuslyktor. Men antar att det kommer dröja ett tag innan jag kommer dit..


Johanna.


 

Dessa godingar som...

Dessa godingar som jag har bakat står och väntar på mig i kylen, väntar bara på att kaffet ska bli klart. 

IMG_0151.jpg

Idag ska jag frossa...

Idag ska jag frossa i lite tidningar, det är något jag älskar och unnar mig! 

IMG_0150.jpg

26 jan. 2010

Tack!

Fick en glad överaskning här i dagarna när Martins mamma sa att hon betalar barnvagen, tack snälla! Och tack alla andra som vi fått så mycket av, helt otroligt så mycke folk vill hjälpa till att ge en saker osv. Det är vi väldigt tacksamma för.. för det är igentligen inte så mycket vi behövt köpa själva, men det kommer antar jag!


Håller på att fixa till mig lite, då jag och Martin ska hem till hans mamma här ikväll och äta lite. Ska åka till Hemköp och se om dom har någon smörgåstårta idag, det var vi lite sugna på, men annars hittar vi på nått annat.


Johanna.

Funderingar!

Har funderat på en sak som är ganska så intressant. När man är gravid är det som att det finns oskriva lagar man får göra och säga som man ska tycka är helt okej. Jag tänker på:



  • Ta mig på magen helt utan förvaning.

  • Säga, - oj vilken tjockis du har blivit!


Det som känns mest intressant i detta är att när man inte är gravid, skulle ingen acceptera att nån kommer fram och tar en på magen, och vem skulle säga att nån vore tjock rakt ut?


Ja, ja.. inget jag lägger störe vikt vid, men det är en ganska intressant tanke.. tycker jag!


Johanna.


 


 

25 jan. 2010

Trött i ögonen

IMG_0141.jpg

Trött i ögonen. Har sån j-vla huvudvärk! Men min barnmorska sa idag att hon trodde det tydde på trötthet och att min syn försämrats under graviliteten vilket gör att jag måste anstränga mina ögon mer, för alla min prover är jätte bra. 

Veckan med stort V.

Ja då var denna veckan kommen, veckan det är beräknat komma en bäbis. Jag väntar och väntar men händer inget. Kännt lite som "mensvärk" men inget annat. Ska till barnmorskan idag, ska bli kul att se vad hon säger. Nu för bara ett par minuter sedan ringde min mormor så efter mitt besök hos barnmorskan bestämmde vi att vi skulle luncha ihop, mysigt!


Johanna.

24 jan. 2010

Vart ute på isen...

IMG_0139.jpg

Vart ute på isen och fiskat med goda vänner, tyvärr ingen fisk men blev lite korvgrillning också. Det smakar gott när man är ute!

Kan inte ha min...

Kan inte ha min förlovningsring på fingret längre då jag är så svullen. Så nu får jag ha den i armbandet.

IMG_0136.jpg

23 jan. 2010

Ett glas vitt vin och en cigg.. JA TACK!

Känns som en mysig och bra lördagskväll på alla sätt bara det att jag längtar så efter ett glas vin och en cigg! Skulle nästan kunna göra vad som helst för att få det. Men jag vet att jag skulle aldrig ta det, så länge jag har mitt pyre i magen. Kostigt att man kan längta så mycket efter det, när man klarat av att vara utan det i nu snart 9 månader.


Idag har jag städat här hemma medans Martin har vart ute och grejat. Känns som att vi har fått gjort mycket idag. I eftermiddags ringde en kompis till Martin, så det blev bestämmt att han och hans tjej kommer hit imorrn. Ska bli kul.. ska ut på isen och fiska lite och grilla lite korv. *mys*


Sen får vi besök av mamma och pappa som ska hit och se hur vårt lås fungerar? Vart har Flugan sin mat? Osv.. så dom kan ta hand om Flugan när vi inte är hemma, utan är på förlossningen/BB. För nu kommer 3 snart bli 4. Jag, Martin, Flugan och ? Känns så kostigt att tänka om senast 3 veckor är det så. Har lite svårt att få in det. Trots att jag har burit detta barn i 9 månader så känns det overkligt men fantastiskt!


Johanna.

22 jan. 2010

Ännu en vecka har...

IMG_0134.jpg

Ännu en vecka har gått och nu ser min mage ut så här, en vecka kvar till bf. 

Min omvård har...

IMG_0133.jpg

Min omvård har givit resultat. Har fyra orkidéer som jag har vart nära att kasta ett flertal gånger, men som nu börjar komma igen. Skam den som ger sig!

Filmer, handla mat och ev besök av mamma.

Igår gick jag här hemma hela dagen, hade ganska tråkigt. Men då kom jag på att jag hade "ICE AGE" som jag inte hade sett. Så jag satte på den, jag och Flugan låg och myste ihop i soffan. Men den var väl sådär. Trodde den skulle vara roligare, tycker folk har pratat om det. Men påtal om rolig, så igår kväll när Martin hade kommit hem satte vi på "SOMMAREN MED GÖRAN", kan bara säga att det var länge sedan jag skrattade så mycket! En riktigt rolig film!


Idag ska jag åka ut lite ialla fall, för jag måste åka och handla lite mat. Tänkte vi skulle äta taco ikväll. Inte fel! Har inga andra direkta planer för helgen. Får se vad som händer och sker. Mamma kanske kommer hit på söndag, för att kolla hur vårt lås fungerar, vart Flugan har sin mat osv. För att dom ska kunna komma och kolla till Flugan medans vi är på förlossningen/BB.


Johanna.

21 jan. 2010

XTRASPAR!

Min bank (Nordea) har nått som är helt fantastiskt bra som kallas för xtraspar. Det innebär att det "rundar upp" till närmaste 10-tal i mitt fall. Låt säga så här att jag betalar med mitt kort en vara som kostar 95:- då fixar det automatiskt att 5:- går in på ett separat konto till mitt så kallade xtraspar. Har haft detta nu i ca 1 år och gissa hur mycket jag har på det kontot nu, pengar jag inte märker av som försvinner från mitt konto till ett annat? Jo, nästan 2100:-


Tycker det är en jätte smart idé, för jag hade aldrig lagt undan dom pengarna annars + att jag saknar dom inte heller. Utan kan istället göra nått roligt för dom en dag jag vill ta ut dom.


Johanna.

Filmer.

Hann med att se på en utav filmerna igår kväll, blev Wallander- Dödsänglen. Tyckte den var riktigt bra för att vara Wallander. Jag kunde inte hitta mördaren efter 5 minuter som jag brukar så det fanns lite spänning vilket är roligt. Får se om vi går på nån av dom andra filmerna ikväll.


Idag har jag inga planer, eller ja.. ska städa toaletten och tvätta och så. Men inget roligt! Men än så länge har jag inte kommit så långt, sitter och har det gott framför Tv:n än så länge.


Johanna.

20 jan. 2010

Dessa tre filmerna...

IMG_0130.jpg

Dessa tre filmerna hyrde jag, Sommaren med Göran, Wallander-Dödsänglen och Baksmällan. 

Förlossningen och hyra film.

Var igår inne i stan för att gå på information om förlossningen och BB. Vet inte om det gav så himla mycket, själva informationen. Kändes som att det visste vi redan innan. Men det som var bra var att få se ingången till förlossningen, parkeringen osv. Så man vet lite hur det ser ut den dagen man väl ska dit. Så helt i onädan var vi inte där.


Idag är Martin på en utbildningsdag i Göteborg, så jag körde ut han till vägen imorse. Så slipper han ha sin bil stående där hela dagen. Efter det har jag bara gått här och myst. Tänkte jag skulle åka ner till Kinna nu om en stund på lite ärrenden innan jag ska hämta upp han igen. Ska bla hyra lite nya roliga filmer.


Johanna.

Var och hämtade...

Var och hämtade denna hos babyproffset igår. Hade bokat ett hyrköp för denna. Så nu har vi allt klart inför det lilla pyrets ankomst. 

IMG_0129.jpg

19 jan. 2010

Ingen bra start..

Inatt har jag sovit så dåligt, jag vrider och vänder mig nog 10 gånger i halvtimman. Så är det för varmt ena sekunden och nästa fryser jag. Jag vet inte hur jag ska ha kudden osv.. + att det värsta är att jag har ont i ryggen, känns som att jag har fått liggsår. Längtar tills den dagen jag kan sova på mage igen. Det var tider det...


Sen så har jag sån fruktansvärt halsbränna också. Nej, nu får jag sluta klaga! Känner själv vad tråkig jag låter. Man ibland måste man få tycka lite synd om sig själv.


Ska försöka fixa till mig lite nu och sedan åka hem till mamma för att åka vidare till Borås. Så jag kommer ha en heldag idag. Så möter jag Martin senare i Borås. Blir kanon!


Johanna.

18 jan. 2010

Känner mig som en tickande BOMB!

För jag vet inte när det kommer att ske, NU? Imorron? Nästa vecka eller kanske inte förren om 4 veckor? Men det är ialla fall helt otroligt att det bara är 11dagar kvar till Bf idag. Kommer ihåg i sommras när allt var nytt och jag bara mådde illa, då kändes det som en evighet till Januari. Men nu är vi där.


Imorrn ska jag och Martin på ett "besök" eller vad man ska kalla det på förlossningen i Borås. Får att få lite mer kött på benen. Kolla vart det ligger, få mer information, och chans att fråga om det är nått man undrar. Kommer vara skönt att veta vart ingången är osv.. när man väl ska in och kanske inte mår så bra. För då slipper man oroa sig för sånna "småsaker". Efter det tänkte vi även åka och fixa babyskyddet, har ju taget ett sånt där hyrköp. Så det känns nog ganska lägligt att hämta ut den nu. Så man har den redo.


Idag blir det lunch med Camilla och Ida som är på besök i Kinna. Ska bli jätte roligt!


Johanna.

16 jan. 2010

Betyg.

Igår var jag och Martin som sagt och såg premiären av Snabba Cash. Innan dess var vi på en mysig italiensk returang och käkade varsin pizza. Var helt fantastiskt goda pizzor. Så vi hade en mysig kväll ihop i Göteborg igår.


Nu till vad jag tyckte om filmen, tänkte sätta ett litet betyg. Jag tyckte filmen var jätte bra, men hade sina brister så som att det vara dåliga "klipp", som syntes aldeles för tydligt. Vilket jag kan irritera mig på, vill ha snygga övergångar. Sen väntade man hela filmen på det där lilla extra, det där spännande. Det fanns liksom inte. Dom scenerna jag hade vart med på inspelningen av var inte med. Jo, en var med fast en mycket kort secvens utan att man såg några statister. Men vad jag tyckte var roligt var att jag som statist visste en hel del som jag inte tror att en vanlig biobesökare upptäcker eller förstår utav filmen. Vilket gör att jag får ett helt annat intryck och en annan dialog om filmen. Vilket jag tycker både är spännande och roligt! Joel Kinnaman är helt fantasiksk i filmen, en riktigt bra prestation, + att i denna filmen är han också väldigt snygg, en sida jag inte sett hos honom tidigare.


Mitt slutbetyg av filmen bli en 4 utav 5 möjliga!


Johanna.

Lördagsmys med...

Lördagsmys med hemma gjorda semlor! 

IMG_0127.jpg

15 jan. 2010

Så här stor mage...

IMG_0126.jpg

Så här stor mage har jag nu! Idag är det bara 2 veckor kvar till bf. 

Nu ska jag dricka...

IMG_0120.jpg

Nu ska jag dricka en kopp kaffe, har inte gjort det sen i onsdags för det är så tråkigt att dricka själv. Men idag behöver jag en kopp, trots att jag får dricka den i min ensamhet.  

Utbrott och gråt-attacker.

Just nu är jag inte lätt att leva ihop med. Får mina utbrott, blir lessen för minsta lilla osv. Jag förstår mig inte ens på mig själv emellanåt hur ska jag då begära att min sambo ska göra det? Men idag hoppas vi på att det blir en bra dag, utan några utbrott eller gråt-attacker. För när jag har just haft nått av det får jag så jävla dåligt samvete.. Men som sagt idag tar vi nya tag!


Johanna.

14 jan. 2010

Rakat benen, göteborg och köttfärssås.

Idag har bara varit och kommer vara resten av dagen en riktig slö och seg dag här hemma. Har diskat, tvättat, tagit bort naglack och kör nu en neutral look på min naglar, rakat benen och grejat här i allmenhet. Först nu jag börjar bli lite uttråkad och till råga på allt hade Martin lite ärrenden i Kinna dag, så det dröjer än några timmar innan han kommer hem.


Men jag ser fram emot morgondagen då vi ska på bio SNABBA CASH, på bergakungen i Göteborg. Ska även åka och handla lite innan i gbg och käka. Så det kommer bli mysigt att komma iväg och göra nått + att det är spänt och pirrigt inför att se om man syns nått i filmen..


Nu ska jag dricka en kopp te innan jag tänkte göra köttfärssås som vi kan ha till lunch imorrn.


Johanna.

13 jan. 2010

Vad tror du?

Tänkte det vore roligt att höra vad ni tror det blir för kön på våran bäbis och när ni tror han eller hon är redo att komma till världen? Mitt BF är ju 29/1.


Johanna.


Fick ett bud idag om 5 februari- Tjej

Barnmorskan.

Har vart hos barnmorskan idag, alltid lika kul! Först var det att ta lite prover som vanligt. Allt var perfekt vilket känns kanon. Min barnmorska sa idag att hon inte har så mycket skrivet i min journal för att jag mått så bra hela tiden. Sen mättes magen och hjärtljud, men det var svårt att höra hjärtljuden idag för bäbisen låg på sånt sätt. Hyrde även en TENS-maskin idag så fick en liten instruktion hur den fungerar. Men det verkar inte vara så svårt. Sen ville hon vara på den säkra sidan att kolla hur bäbisen låg så jag fick göra ett snabbt ultraljud. Såg huvudet bara, hade önskat se mer.. men det låg precis som det skulle! Tack för det!


Har en tid till inbokat, får se om man hinner gå på den. Är den 25 januari. För man vet ju aldrig...


Johanna.


 

Nu har jag att göra

Nu har jag att göra, fick två tidningar av Linda, köpte en och så Markbladet! 

IMG_0110.jpg

12 jan. 2010

Bakar frallor och...

Bakar frallor och semlebullar hemma hos mamma. Nu ska jag provsmaka en fralla.

IMG_0108.jpg

Igår, TV och svårt att sova!

Då var veckan igång och redan tisdag, igår åkte jag fram till Kinna, skulle till min chef och lämna in mina sista papper så jag får pengar för det sista jag jobbat. Sen kom jag på att mamma nog hade lunch vid den tiden så jag ringde och bestämde träff med henne. Så det blev en lunch på skräderidet. Sen var jag bara tvungen att gå till Kappahl eftersom jag fått ett sms om att jag hade förtur för "halva reapriset på all rea", så där blev det lite inköp. När jag ändå var i Kinna så åkte jag även hem till min mormor på en fika, gissa vad vi fikade med ... ja, precis SEMLOR!


Så dagen igår bara sprang iväg, sen efter vi hade ätit så var det bara att bänka sig framför tv:n då det började lite nytt så som "Familjen annorlunda" och "Spårlöst". Kul tycker jag när det börjar komma igång på tv:n igen. För under julen har det ju inte vart nått att titta på.


Men inatt har jag sovit fruktansvärt dåligt, legat vaken mycket, haft ont i sidan och inte hittat nån skön ställning att sova på. Fick gå upp och kissa osv.. så jag gick inte upp förren lite i 10 idag.


Ev, åker jag hem en sväng till mamma idag. Inga mer planer än så. Imorrn blir det en tur till barnmorskan igen. Kul! Längtar redan!


Johanna.

11 jan. 2010

Blev lite shopping...

Blev lite shopping idag i Kinna, en tröja, en skjorta och ett linne till mig och en bodysuite, en tröja och strumpor till bäbisen. Jag gillar rea! 

IMG_0107.jpg

11 Januari.

Jaha, då var den 11 Januari här och det betyder att jag har jobbat färdigt och ska vara hemma nu tills våran lilla eller lille kommer till världen. Känns konstigt, blir lite rastlös av att tänka på det också. Klart att det finns väl alltid att göra så som att tvätta och städa men hur kul är det att göra det varje dag. Så jag hänger gärna med på saker om folk ska hitta på nått så är det bara att slå en signal. Och besök hit är alltid välkommet!


Men idag tänkte jag att jag skulle bege mig ut till Kinna på ett par ärrenden när jag är färdig, eller kanske efter lunch. Så denna dagen kommer nog att gå fort...


Johanna.

10 jan. 2010

SNABBA CASH & bort med julen!

Har suttit och kollat in lite gammalt från min blogg, bla från April förra året då jag var på inspelningen utav SNABBA CASH, och nu på fredag får jag se resultatet. Har bokat biljetter till att se den i Göteborg på bergakungen kl 21:15. Kan knappt bärja mig! Ska bli så kul!


Här ska resterande utav julen ut idag, bort med alla ljusstakar och in med våren! Eller ja, våren dröjer men i mitt hjärta längtar jag redan efter våren. Vill inte ha mer snö och vinter. Bara problem med det och kallt! Usch!


Johanna.

9 jan. 2010

Har köpt mig...

IMG_0104.jpg

Har köpt mig vinterkängor idag så jag slipper frysa om fötterna.  Flugan gillade lådan! 

Hemma igen efter min kväll/natt/dag i Kinna.

Då var jag hemkommen efter min natt i Kinna. Har haft det bra med god mat, mys i soffan och lite ärrenden gjorda idag. Så det känns som att jag fått gjort en hel del.


Men jag känner hela tiden lite stress att vara iväg för jag tänker på min lilla Fluga som har fått vara själv. Så jag vill liksom inte sega för mycket. Han var hel vild och glad när jag kom hem sprang farm och tillbaka, men nu är han ute på äventyr. Får mysa med han i eftermiddag när han är nöjd med utelivet.


Kommer bli en skön soft dag, antar att Martin är ganska seg så vi kommer nog inte få så många knop gjorda här. Han är inte hemkommen än, men hoppas på att han kommer snart. Men samtidigt vill jag inte att han sätter sig för tidigt i bilen när han var ute igår.


Johanna.

8 jan. 2010

Nu ska det ätas...

IMG_0090.jpg

Nu ska det ätas semlor hemma på Stommen!

Hem till mamma ikväll!

Idag/kväll ska jag åka hem till mamma och mysa. Blir även att jag sover där inatt, känns lite konstigt har inte sovit där sedan jag bodde "hemma". Vilket var i början av Juni. För Martin och Janne ska till hotellet idag så dom sover i Risäng. Blir sista kvällen för Martin vad det gäller alkohol på ett tag. För sen är det bäst att han är nykter då man inte vet när det är dags att åka in.. kan bli när som helst eller kanske inte förren om senast ca 5 veckor.


När jag läser om folk som precis fått barn i tidningen osv, blir jag nästan lite avensjuk att dom har sitt "över". Tänker bara på all smärta och obehag man ska gå igenom. Men det ska nog gå bra som alla säger. Och det gör det med all sannolikhet också. Men jag kan inte hjälpa min räddsla.


Tänkte hoppa in i duschen nu och försöka få på lite mascara idag, då känner man sig lite piggare. När jag går här hemma är jag riktigt risig, går i mysbyxor, topp, tofflor och oborstat hår!


Johanna.

7 jan. 2010

Kärlek

100107 233[1].JPG


Ville bara lägga ut denna bilden och säga att det är tur att man har nån att hålla i handen när man just blir så där lessen, rädd, frusen och förtvivlad!


Älskar min Martin!


Johanna.

Lessen, rädd, frusen och förtvivlad!

Allt började på kvällen när vi skulle åka hem från våran årliga kalkonmiddag. Dumma som vi var så skulle vi åka hem, med facit i hand hade det nog vart bättre att stanna över i Kinna. Men som sagt efterklok kan man alltid vara. Jag körde så gott det gick, det yrde snö typ hela tiden så ibland såg jag inte ens vägen. Men det dummaste utav allt var att vi fortsatte köra ner även efter brevlådorna, då slirade jag bara och sen skulle jag försöka backa mig loss, men gav upp i sista sekund innan det kunde gått riktigt illa. när vi stod 2 cm från ett litet stup. Var ju helt omöjligt att se hur vägen gick. Så vi fick traska hem den sista biten. Jag frös och var så rädd att jag skakde efter allt som kunnat hända!


Sen begav sig Martin ut 04.30 för att lägga på snökedjorna, och visst fick han på dom. Men sen visade det sig att dom ramlade av. Men Martin ger ju sig inte i första taget så han kämpade i många timmar, och jag försökte hjälpa till så gott jag kunde men det gick inte. Till slut skulle vi kolla till min bil, men som sagt den satt FAST! Men då körde en granne förbi längre upp och Martin sprang dit och bad honom skotta vägen fram till oss från brevlådorna. Sen för att göra en lång historia kort så fick vi rycka loss min bil med traktorn sen. Martin hade nästan förfrusit sina fingrar och jag mina fötter. Som om detta inte vore allt så när Martin var klar ute v i 7-tiden och vi skulle komma in i värmen och äta. Då gick strömmen.. SUCK! Men vi hittade problemet sen.


Igår var en dag jag gärna vill glömma, jag grät, var förtvivlad, arg, rädd, frusen. Så när vi hoppade i säng igår var vi helt slut båda två. Svårt att förklara allt. Men nu mera HATAR jag snö.


Johanna.

5 jan. 2010

Blev hemma igår..

Jag som mådde så bra igår, men efter jag ätit frukost så började jag må illa osv. Så jag var tvungen att ringa och sjukanmäla mig. Sen blev det sängen, blev liggande i flera timmar. Mådde lite halvkast hela dan igår, men idag är jag på topp igen. Men var hemma idag för att vara på den säkra sidan men jag tror att jag blev dålig efter jag ätit julskinka som åkt ut och in i kylen ganska länge.


Ikväll ska vi hem till Linda och äta kalkon som vi alltid brukar göra så här års, fast hos mormor. Men Linda har lite mer plats och lättare med barnen så därför blir det där. Har även nu är på förmiddagen slagit in dom sista julklapparna som ska delas ut ikväll till Maja, Svea och Sigge. Bättre sent än aldrig...


Så jag ska surfa en stund till innan det är dags för mig att hoppa in i duschen, vilket är välbehövligt. Känner mig så jävla sunkig.


Johanna.


 

4 jan. 2010

Årets första vecka..

Då Var det slut med ledighet, Martins klocka ringde ca 05.30 imorse. Tyckte så synd om han att han var tvungen att stiga upp ur den varma sängen och ge sig iväg till jobbet när jag fick ligga kvar. För jag har ju bara 4 arbetsdagar kvar. Och dessa dagar ska en tjej som heter Gabriella gå med mig för det är hon som ska ta över städningen efter mig, men hon hade annat jobb på förmiddagen så vi ska ses efter 12. Så jag får sovmorgon!


Så nu sitter jag här framför datorn och njuter och tar det lungt. Har satt på diskmaskinen  och en maskintvätt, Flugan är ute och springer och har roligt! Känns som en bra start på dagen.


Och det absolut bästa med denna veckan är att man bara jobbar 2 dagar och sedan är ledig 1. I LIKE!


Johanna.

3 jan. 2010

Svänasjön

Svänasjön

IMG_0085.jpg

Jag på isen.

IMG_0086.jpg

Var ute på sjön..

Efter frukost idag fick Martin med mig ut på en prommenad, när vi hade gått halvvägs ville han att vi kunde gå ute på sjön, men jag visste först inte om jag vågade. Men han var söt nog och höll mig i handen och så gick vi på isen. Var så mysigt. Solen värmde på och det var så fint. Kände inte alls för att gå in eller hem.. men vi ska iväg på kalas här i eftermiddag. Så vi bestämde och hoppas på lika bra väder på onsdag får då kan vi ha med oss fika och pimpla på sjön. LÄNGTAR REDAN!


Johanna.

2 jan. 2010

Vi spelar nötspelet...

IMG_0084.jpg

Vi spelar nötspelet som Martin fick i julklapp. Det står 7-4 till Martin. 

2010

Då var vi inne på ett nytt decennium. 00-talet är nu förbi. Var hos Elin och Johan och firade in det nya året tillsammans med många andra goda vänner till oss. Var jätte trevligt! Att jag orkade hålla mig vaken ända tills 02.30 innan vi åkte hem var inte dåligt heller. Janne åkte med oss hem för att sova här.


Igår vaknade vi ganska sega allihop här, jag med trots att jag inbte druckit nått. Men jag är inte van att vara uppe så sent. Så vi hade en riktig slöar dag. Tittade på tv, och sen åkte jag till Örby pizzeria för att köpa mat. GOTT! Senare på kvällen sen kändes det som att jag hade sittsår efter att bara suttit i soffan hela dagen.


Så idag efter frukost sa jag att vi var tvugna att komma ut lite och röra på oss så vi har vart ute på en prommenad. Det var skönt, men ännu skönare att komma in sen efter att ha vart ute i den bitande kylan. Gick ju inte så långt för min kondition är inte vad den borde vara. Orkar inte så mycket längre.. men röra på sig lite måste man ju.


Har inga vidare planer för dagen, får se vad denna första lördag 2010 har att ge!


Johanna.