Kolared

Kolared

31 mars 2012

Vitsippor, mormor, morfar och play-doh lera!

Idag började vi dagen med en god frukost där vi satt länge och mumsade. Mysigt när min lilla Elsa vill sitta kvar vid matbordet lite längre.

Sen blev det att ta på oss varma kläder för att gå ut, för brr.. va kallt det har vart idag. Tog oss en promenad och hittade några vitsippor. Kändes konstigt att plocka vitsippor samtidigt som det yrde lite hagel i luften. Men härligt med vårtecken!

Martin och hans vän Yasin håller idag på med att klyva ved så efter lunch ringde vi mamma/mormor och fråga om vi fick komma och fika. Och det fick vi givetvis.. så det blev mys och bus med mormor och morfar en stund.

När vi sen kom hem lekte vi med play-doh lera, men fy vilken dålig lera det är igentligen. Ska köpa ingridienser och göra egen lera nästa vecka den blir så mycket bättre. För Elsa gillar verkligen att leka med lera.

Har även passat på att beställa Elsas påskpresnt idag, så att vi verkligen får den innan påsk. För på veckorna är det så mycket annat att tänka på så det hade lätt glömts av. Men den är för stor att ha i påskägget.. hihi.

Bjuder här på lite bilder från dagen..


Ha en fin lördagskväll, här blir det grillat och en eller två kalla!

Johanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar