Kolared

Kolared

30 dec. 2008

Var hos Farbror doktorn igår..

..för jag har haft så ont i min mage i ca en vecka, fast bara på höger sida och det kommer liksom som hugg eller kramper. Så jag ringde till Vårdcentralen igår, och jag var välkommen redan timman efter.


Doktorn undersökte mig och sen fick jag ta en del prover, kiss-prov, blod-prov och tempen. Men alla mina prover va "exemplariska" som han själv sa. Så han visste inte vad det kan va, ev .BLINDTARMEN... så vi får väl se vad som händer. Tycker att än så länge idag har jag inte så ont. Jag hoppas och ber att jag ska få vara frisk imorrn på nyårsafton ialla fall.


Nu på morgonen har jag bäddat rent i sängen, ska ta och damma och dammsuga sen också. Sen ska jag börja med förberedelser inför Nyår, bla. måla naglarna och så.


Johanna.

28 dec. 2008

Slöar framför TV:n.

När jag vaknade upp idag, kände jag verkligen för att hitta på något. Inte bara sitta hemma liksom. Sa till Martin att jag åker nog in till Borås en sväng i eftermiddag, men jag har kollat på lite halvdåliga filmer som gått på Tv, och duschat, rakat bena. Och bara slöat helt enkelt.


Men imorrn ska det väl blir lite mer fart på mig, får då ringer ju kl 05.25, då är det dags att gå upp, varken man vill eller inte. Ska väl gå bra, blir väl bara en 3-4 timmar att jobba imorrn.


Denna dagen har gått så sakta också... känns som klockan vore 7 eller nått, men nej nej, bara strax efter 4. Ja ja.. jag får väl återgå till min plats i soffan.


Johanna-

27 dec. 2008

Jobbat.

Har jobbat idag på Spelhölan. Var hur mycket folk som helst. Men det är roligt att jobba då, tiden går ju fort liksom.


Nu surfar jag runt lite bara och tar det lite lungt, ska hem till Martin sen.


Känns konstigt att det är Lördag idag, man blir ju helt dag-vilsen nu efter alla helgdagar. Men ska ju jobba Måndag och Tisdag nu nästa vecka, så då kanske man får lite ordning på dagarna.


Johanna.

26 dec. 2008

Skakis & Bakis.

Ja då har man vaknat upp efter gårdagens bravader. Vi var på Kinnahotell. Var jätte kul, men lite seg är man ju som sagt idag. Så idag blir det så lite som möjligt att göra. Tror jag och Martin ska hyra film sen.


Jag hade tygligen vart snäll i år för jag har fått många julklappar. Bla.


*Ett armband- Tomas Sabo


*Ett smykesskrin- Tomas Sabo


*Presentkort


*Nykelring med digitala foton


*Tummvantar i skinn


*Trosor....m.m


 


Nu ska jag lägga mig framför Tv:n. Till och med jobbigt att sitta framför datorn... TRÖTT!


Johanna.

23 dec. 2008

Kolla vad som kom på posten idag....


Kolla vad som kom på posten idag. Sex and the city filmen + lipgloss. Tackvare att Elin tipsade mig om att bli prenumerat på en tidning. Så fick man detta. Tack..

Min jul-klänning.


Min jul-klänning.

Extra Spar..

Har precis ringt banken och fixat en himla smart sparform. Nämligen att varje gång jag anväder mitt kort så ska det rundas upp till närmsta tio-tal och mellanskillnaden där sätts in på ett sparkonto. Ett smart sätt att spara pengar, utan att man märker av det. Så man kan säga att varje gång nu mera jag handla och konsumerar så sparar jag samtidigt!


SMART!


Johanna.

God morgon!

Nu är vi nära, för imorgon är det nämligen JULAFTON! Har lite svårt att förstå det på ett sätt för det har gått så fort. Jag klev upp för en halvtimma sen men har redan börjat fixa och dona. Är ju som sagt en del som ska göras så här inför jul, och mamma som jobbar i blomster-affär har knappt kommit hem före 22.00 en kväll nu dom sista dagarna. Så då får lilla söta jag hjälpa till med tvätt, dammsugning m.m


Nu ska jag först gå upp och käka lite frukost innan jag går vidare med något annat för nu börjar det kurra i magen. Men mina vidare planer är att greja här hemma, sen vid 12-13-tiden ska jag och Jonte åka in till Borås en sväng till systemet. Skönare att gå på självplock, sen ska jag hem och göra mig iordning och packa ihop lite saker, för jag ska hem till Martin och sova där.


Johanna.

22 dec. 2008

Har fixat naglarna. Midnattsblått...


Har fixat naglarna. Midnattsblått med glitter ovanpå.

Julklappar.

Kom precis hem efter ha vart och käkat pizza med Elin och Lisa. Alltid kul att träffas och pratat lite skit. *ler* Fick även julklappar. En cool mössa med texten "bad hair day", och en ram jag velat ha. Tack tack..


Nu ska jag dammsuga, och sen dricka en öl och kanske lite glögg. För som sagt jag blev ju ledig imorrn.


Johanna.

JULFÖRBEREDELSER.

Bakde både pepparkakor och lite julgodis igår. Det var kul. Min bror Jonathan var också med.


Nu håller jag på att städa. Har precis bäddat rent. Ska damma och dammsuga nu också. Sen ska jag duscha och göra mig iordning för kl 17.00 ska jag möta Lisa och Elin i Kinna och fika lite, och byta julklappar.


Blev ledig imorrn, vet inte vad jag ska säga om det. Har ju liksom blivit lovad en heldag och så blir det inget. Men jag ska prata med dom sen om det. För jag var tillfrågade ett annat arbete... så nu har jag inget.


Nu ska jag städa vidare...


Johanna.

21 dec. 2008

Jag bakar!


Jag bakar!

Ferrari och julbestyr.

Igår var jag med om en upplevelse. Jag åkte Ferrari, det var skoj. Kom väl upp i en hastighet av 180-185km/timmen.


Nu har jag precis slagit in mina sista julklappar har två kvar, men en är stor och klumping så den får Jonte hjälpa mig med sen.


Nu ska jag hoppa in i duschen och ev. åka ner till kinna och fixa en liten sak, eller så får jag ta det imorrn. Får se vad jag känner för. Sen kanske det blir pepparkaksbak... ingen som vet. Som sagt det är lite små julbetyr jag har att pyssla med idag. För sen hinner jag inte. För på måndag och tisdag har jag fullt upp.


Johanna.

20 dec. 2008

Vart i byn.

Kom precis hem från byn. Har vart där med mamma. Var bla. på  systemet och betällde champange till nyår. Var på spelhölan och köpte lotter och så fick jag en julklapp. Det var fin choklad och presentkort. Tack tack.


Nu ska jag och Martin ut och åka lite.


Johanna.

19 dec. 2008

Borås

Jag kom hem från Borås för kanske en halvtimma sedan. Mormor mötte upp mig vid stationen (tog bussen för jag har ju fått ett så kallat "prova på" kort från västtrafik), så åkte vi och lunchade. Blev varmrökt lax, med kokt potatis. Var jätte gott!


Sen åkte vi bort till knalleland. Skulle ju försöka hitta skor till mina kläningar jag köpt. Och jag gjorde fynd på Skopunkten. Blev två par för 198.50:-, det är inte illa. Och så hittade jag en annan sak också som jag ska ha på nyår, kanske på jul också. Nått jag letat efter länge... ni får se sen vad det är.


Nu ska jag städa upp lite. Sen ska jag sätta mig framför Tv:n med en kalla öl. Inte fel! Martin är på julfest idag med jobbet, så idag blir det fredagsmys med familjen här hemma istället.


Johanna.

Hej hej, nu tar jag bussen till...


Hej hej, nu tar jag bussen till Borås och träffar mormor. Ska försöka hitta skor. Fin skor att ha till jul och nyår.

18 dec. 2008

Jag har haft en UNDERBAR dag!

Har verkligen haft kul idag. Har fått göra det jag älskar mest. Nämligen vara med i Film/Tv produktion. Denna gång var det Andra Avenyn. Scenen som jag idag var med i utspelade sig i en kyrka. Jag kommer nog synas bra ibild då jag satt brevid "Lotta Björn" spelad av Gunilla Johansson. Men detta kommer inte att sändas förren nästa jul, så det är ett tag kvar.


Efter inspelningen som var klar ca 11:40, åkte jag till stan och shoppade. Blev en klänning från Gina, en klänning från H&M, en mössa från Rut mfl., och lite små grejer. Så jag kom hem för en liten stund sedan.


Är helt slut. Är så trött. Gick ju upp kl 04:45 idag. Men nu sk jag vika lite tvätt och så. Sen ska jag hem till Martin.


Johanna.

Dricker en Caffe Latte mellan...


Dricker en Caffe Latte mellan shoppandet..

Tog en snabb bild utanför kyrkan....


Tog en snabb bild utanför kyrkan. Var jätte kul! Berättar mer sen. Nu ska jag in till stan.

17 dec. 2008

Kvällsmåltid. Kyckling, sallad och...


Kvällsmåltid. Kyckling, sallad och en fralla. Till detta dricker jag ett glas mineralvatten, från min egna Sodastream.

Blev röda naglar. Nu ska jag åka...


Blev röda naglar. Nu ska jag åka fram till Kinna en sväng..

Statist, ny tvättad bil och planer för dagen!

Ja då var det redan onsdag. Det betyder att imorrn, ska jag ha kul! För det är nämligen imorrn jag ska åka till Göteborg och vara med som statist i Andra Avenyn. Ska bli så roligt. Sånt som jag tycker är så roligt och brinner för.


Kom nyss hem för jag jobbade lite längre idag för att jag ska vara borta från jobbet imorrn. Men efter jobbet tog jag tag i och åkte och tvättade bilen. Var verkligen behövligt. Sen åkte jag och tankade, handlade på MM och tog en sväng in på Fyndlagret.


Mina andra planer för idag är att se om jag kan hitta mig ett par nya leggings som är svarta och inte grå dassia som alla mina andra är. Sen ska jag måla naglarna. Blir nog rött idag och kankse slå in dom sista julklapparna.


Johanna.

16 dec. 2008

Har fått gjort..

...mycket idag.


* Dammsugit


*Dammat


*Bäddat rent


*Våt moppat golvet


*Hälsat på tvillingarna


*Klippt min lugg


*Lämnat in kenot


m.m...


Så nu är det snart dags att gå till sängs. Klockan ringer ju som vanligt 05.25


Johanna.

Min raka lugg är tillbaka....


Min raka lugg är tillbaka. Äntligen! Har vart och hälsat på tvillingarna. Sigge & Svea. Gud va söta. Nu är det dax att fortsätta med städningen..

I högsta hugg med symaskinen. En...


I högsta hugg med symaskinen. En söm som gått upp i min nya skjorta, men det fixade väl jag.

Gekås, Jysk och städning.

Igår tog jag och Elin en sväng till Gekås. Konstigt nog var det inte så farligt mycket folk, vilket var skönt. Handlade en topp, en klänning, 2 julklappar.. (trots att jag igentligen är klar), och lite andra bra ha saker.


Idag har jag många bollar i lufen som det heter. Efter jobbet åkte jag till Jysk, dom hade ju rea på alla sina julsaker. Så jag köpte en tomte och dekorationer att ha på julklappar.


Sen nu har jag börjat städa, är lite överallt känns det som. Ska bädda rent och så också hade jag tänkt. Ringde Linda innan också och hörde om dom ville ha besök. Och det gick bra så jag var välkommen kl. 14.00


Så nu får jag väl fortsätta min städning, köpte även pepparkaksdeg igår på Gekås. Får se om jag kanske tar och bakar imorrn.


Johanna.

15 dec. 2008

Blev en tur till Gekås med Elin....


Blev en tur till Gekås med Elin. Kom hem för en halvtimma sen. Snart blir det sängen. Ska ju upp tidigt.

Slöat.

Idag har jag bara slöat efter jag kom hem från jobbet. Skönt att inte göra nånting ibland också. Men har ringt Elin nu innan, hon var påväg hem från jobbet. Får se om hon ville hitta på nått med mig.


Johanna.


 

14 dec. 2008

Snart är helgen över..

Ja, då var det som sagt söndag igen. Helgerna och dagarna bara springer iväg. Har inte riktigt fattat att det redan är den 14december idag. Innebär alltså att vi har bara 10 dagar kvar till julafton.


Helgen har vart ganska lugn. I fredags var Martin här och vi åt lite mat och kollade på Idol. Kevin vann precis vad jag trodde. Sen på lördags förmiddag åkte jag och Martin upp till kolared en sväng. Sen när jag kom hem stod mamma och pappa vid spisen och lagade julmat. Var jätte gott. Sen följde mamma och pappa med ut på en prommenad så jag fick sällskap när jag gick till Martin. Vi kollade på Tv, drack öl, glögg och grogg. Blev sent. Gick väl inte och la oss förren 03.30.


Idag så åkte jag med mamma och pappa till Borås till sagaforms utförsäljning. Oj, oj oj, vilka fynd jag gjorde. Är så nöjd. Sen nu kommer jag precis ifrån ett besök från några bekanta till Martin och hanns mamma. Så vi har vart där och fikat och kollat på alla deras tomtar.


Johanna.

Tomteland.


Tomteland.

12 dec. 2008

ANDRA AVENYN

...kommer ni förhoppningsvis att kunna skyta mig i ett kommande avsnitt. För i nästa vecka ska jag vara med som statist. Blev så glad när dom ringde från SVT.


Längtar redan!!!


Johanna.


 

Oj Oj Oj..

..vad det snöar ute. Jätte mysigt. Äntligen får man lite jul-känslor. Är ju på tiden för det är ju inte lång tid kvar till julafton nu. För tiden bara springer ju iväg.


Nu ska jag snart ta mig en kopp kaffe och en macka sen blir det att städa lite, göra mig iordning, för jag ska ju jobba sen i eftermiddag igen.


Sms:ade igår med min kära vän Camilla. Gud vad jag saknar henne. Tyvärr blir det ingen hemkost för henne vid jul. Men men, som jag sagt till henne så kommer jag till Norge när lilla "IDA" har kommit. Blir mysigt.


Johanna.

11 dec. 2008

Prommenad genom stan.


Snart kommer Elin och Stella hit. Dags för en liten prommenad. Eller liten, jag går gärna en lång runda. För höra med Elin om hon också vill det.


Gillar att vara ute och gå när det är lite så där kallt. Så man blir lite rosig om kinderna.


Igår slog jag in alla mina julklappar. Så skönt att det är klart. Så det slipper bli stressad sista dagarna och man inte orkar utan tar fram folie och slår in. ( Ingen bra idé att anväda folie, men JA det har hänt. )


Imorrn ska jag jobba, sen på dagen vet jag inte riktigt. Men sen vid 16.00 ska jag vara på spelhölan och stänga där också. För pappa ska iväg och bowla. Sen blir det lite mys och käk här hemma med Martin och Mamma.


Johanna.

SOFIS MODE!

Ja, då var det klart att jag ska vara med i Sofis Mode, ev. den 12januari om allt går som det ska. Kan ju alltid bli ändringar i sista minut i sånna brancher. Så missa inte att köpa den då.


Johanna.


 

10 dec. 2008

Home.

Ja, då var jag hemma igen. Har lagt in en maskin tvätt, plockat ur diskmaskinen och betalt en räkning. Var för en tidning jag prenumenerar på som jag betalde in, så att jag ska få mina premier snart. Ska få SEX AND THE CITY-filmen. Har ni inte sett den så dra ihop ett tjej-gäng och bänka er framför Tv:n. Jag Älskar den.


Just det jag har hunnit bläddra igenom Markbladet också. Men det stod inte så mycket vettigt i den som vanligt. Ändå är det lika roliigt, och förv'äntansfullt varje Onsdag den kommer. Konstigt?!


Fick ett mail av en tidning innan, som vill att jag ska vara läsarpanel där. Så det är iväg skickat mina svar så får vi se.. säger inte mer än så än.


Johanna.

FIKA

Klockan 13.00 har jag bestämmt tid med Lisa, vi ska ta en fika i Kinna.


Sen vet jag inte vad jag ska hitta på mer idag, får se vad jag kan hitta på. Har jobbat mina tre timmar innan på kullbyn. Var och tankade efter jobbet. 10.04:-, helt underbart att bensinpriset gått ner så mycket. Bara hoppas att det kan hålla sin runt 10:-.


Igår eftermiddag var jag och mamma i stan (Borås), var och handlade. Sen åkte vi hem till mormor och Maja och fikade lite.


Nä, nu får jag rappa på så att inte Lisa får vänta på mig, ska ju byta omoch greja...


Johanna.

9 dec. 2008

Det blev..

..en liten Svea och en liten pojke som vi inte vet nått namn på än. Föddes igår kväll.


GRATTIS Linda, Jörgen och Maja som blivit storasyster!


 

God morgon!


God morgon!

8 dec. 2008

Tandläkarn, shopping och bäbisar.

Idag har jag vart i Borås hos min tandläkare. Gick bra men har så ont, en visdoms-tand som är på G. Tycker att jag är tillräkligt vis..


Sen efter det åkte jag och köpte min nyårsblåsa. Och ett linne som jag tänkte ha på juldagen. Blir kanon bra.


Sen åkte jag hem till Mormor, Maja är ju där nu. Så jag lekte med henne.För Linda ligger inne på sjukhus och väntar på att bäbisarna ska komma. Har köpt lite presenter till dom idag. Vi väntar allihopa nu.


Glömde säga att jag fick blåsa idag och visa mitt körkort för farboror polisen idag, dom hade kontroll vid "Tavernan" i Borås. Men jag var inte orolig, för jag hade "rent mjöl i påsen" så att säga.


Johanna.

Kolla vilken sötis jag köpte igår...


Kolla vilken sötis jag köpte igår på Liseberg.

6 dec. 2008

Som ni kanske ser, så jobbar jag...


Som ni kanske ser, så jobbar jag idag på spelhölan. Har haft lunch nu. Dags att återgå till arbetet...

4 dec. 2008

Frusen..

Känner mig frusen. Så nu har jag precis satt på en kopp kaffe för att få upp värmen lite. Till det blir det ett par pepparkakor.


Har jobbat idag, sen åkte jag till Kinna Hotell och köpte biljetter till juldagen. Lika bra att vara ute i god tid. Finns ju bara förköp och dom brukar gå åt.


Sen har jag slagit in lite julklappar idag också. Försöker ta några stycken varje dag, så blir det inte så jobbigt. Har bara 2 julklappar kvar att köpa.. åh.. så skönt. Men svåra personer att hitta på nått till. Men jag ska väl komma på nått.


Johanna.

Hemma en snabbis och käkar en...


Hemma en snabbis och käkar en macka. Innan nästa ställe att städa på.

3 dec. 2008

Shopping, jobb och CDON.

Igår blev det dessvärre inga inlägg. För jag hade fullt upp. Först jobbade jag 3 timmar. Sen åkte jag hem bytte om, och sen for färden till Borås med mamma. Vi julhandlade. Var jätte mysigt. Vi var både i kanlleland och i stan. Hittade en röd tröja, spets-strumpbyxor och en klänning som är beställd. Min nyårs blåsa helt enkelt. Den var helt underbart fin. Sen blev jag klar med ganska många julklappar. Kändes så skönt. Hittade givetiv en till grej till Martin i julklappa också... skulle ju inte köpa mer till honom men svårt att låta bli. Var ju en helt underbar sak jag hittade. *ler*


Som om inte detta var roligt och mysigt nog. Så gick jag och mamma till OLIVEN sen och åt. Mums, det var gott.


Idag har det blivit lite mer timmars jobb, kom nyss hem. Vart på kinnaborg idag. Men nu när jag kom hem, låg den en avi i brevlådan som var till "Johanna Friberg", men det finns ju ingen i familjen som heter så. Jag hetter så för ca 7-8 år sen. Avin var från CDON, och ierförsig så har min bror betsällt därifrån men hur skulle det vara möjligt att få fel på Jonathan till Johanna? Fattar ingenting. Får helt enkelt åka ner till Hemköp och prata med dom.


Nu ska jag lägga på lite mascara och åka ner till kinna för att inhandla några av dom sista julklapparna.


Johanna.

1 dec. 2008

Tack.

Fick ett brev från Västrtrafik för ett par månader sedan där man skulle fylla i ett par frågor och chansen att få ett busskort som gäller i hela västra götalands regionen i 14 dagar. KOM idag på posten. Så tack tack.. nu är det bara för mig att ut och åka buss.


Johanna.

DECEMBER.

Ja då var vi här igen. MÅNDAG! Tycker bara det är måndag och fredag hela tiden. Veckorna bara springer iväg. Är ju 1 december idag, helt otroligt. Imorrn ska jag och mamma åka in till stan (Borås) och mysa lite. Luncha och köpa lite julklappar. Har ju börjat med julklapparna, men är inte klar. Jonte, Maja, Tvillingarna, Martin är helt klara, sen har jag bara köpt lite små julklappar till resten. Men ska nog gå bra för jag har som gott som bestämmt vad jag ska köpa till alla.


Jo, som sagt vi hade ju vår glögg-fest i lördags. Var jätte roligt! Ja, jag vet jag kanske skulle tagit lite kort och lagt ut här på bloggen. Men det fanns ingen tid för det. Jag stod ju på dansgolvet hela kvällen. *ler* Så igår mådde jag väl som jag förtjänade, kan man säga. Inte roligt att gå upp vid halv ett och se vilken röra det va. Burkar och flaskor i vart ända hörn. Men men vi fick väl ordning på det också.


Nu ska fixa min naglar och städa.


Johanna.

Jag har precis varit på Theds...


Jag har precis varit på Theds frukt och köpt två små paket, som tack för hjälpen till mormor och Margareta.