Kolared

Kolared

19 juli 2011

Läkarintyg & vinbärsplockning!

Innan vi ens hade kommit ur sängen idag ringde vårdcentralen och sa att dom hade fixat en tid för oss idag kl 10.30. Så det var bara att ge sig upp och göra sig iordning.

Var en kanon bra läkare som lyssnade och berätta för oss. Han trodde inte att det var nått annat än att Elsa har en känslig mage, för nån allergi trodde han inte för då skulle det vara mer konstant och då brukar magen vara spänd. Inte heller var detta nån vinterkräksjuka eftersom det bara är diarre. Men han sa att när man går på sommardagis är dom ofta mer oroliga för sjukdomar, men att jag sedan kan ha en dialog med dagis om detta att hon har känslig mage och kanske inget att oroa sig över i första taget om hon är pigg osv.. som i detta fallet. Men hur som helst tyckte han vi skulle vara hemma imorrn också. Så vi fick med oss ett läkarintyg. Skönt att ha fått kollat det ialla fall.

Eftermiddagen har vi spenderat ute, mellan skurarna. Jag passade på att plocka lite vinbär. Så man har lite att frysa in, ev kanske jag bakar sega rutor med vinbär ikväll. Dom är grymt goda.

Ikväll blir det att hålla sig inne och mysa. För det bara regnar, fick en film i en tidning för ett tag sen. Kanske blir att sätta på den.

Detta kortet gör mig glad, så söt. Var en dag då Elsa bara la sig ner på golvet för att ta igen sig ett par sekunder innan hon hoppade upp och busade igen.


Efter vårdcentralen åkte vi hem till stommen för att hämta en påse med saker, och i påsen låg en "krya på dig" present till Elsa. Till Elsas glädje var det en bok. Hon älskar att kolla i böcker så den var populär.


Elsa ville gärna vara i vinbärsburskarna.



Godkväll!


Johanna.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar