Kolared

Kolared

10 juli 2011

17 MÅNADER!

Idag är det ingen vanlig dag utan Elsas dag, då hon idag blir 17 månader. GRATTIS ÄLSKLING!

Igår var vi på lite fest, var jätte trevligt, god mat och trevligt sällskap.. precis så ska en bra fest vara! Så inatt sov vi alla tre hos mamma. Elsa bus hade vart vaken nån timma inatt, vilket hon aldrig är hemma.. (peppar peppar), men kanske kan det vara morfars snarkningar som gör att hon vaknar eller bara ovan att inte sova i sin egna säng. Men trots det hade det gott bra!

Väl hemma har vi mest slappat, gått på en smultron prommenad, målat m.m

Satte på Elsa sina trosor innan för att prova dom, hon var så nöjd.. satte sig ner och tittade på dom. Och så sa jag var är trosorna då sken hon upp som en sol och tog tag i dom!


Elsa tycker det är roligt när jag frågar -Var är näsan? Så pekar hon på näsan. -Var är munnen? osv.. fast ibland blir det lite fel när jag frågar om ögonen och öronen, antar att det är för att det låter lite lika.

Denna tid är underbar var det gäller alla goda bär i naturen. Är det inte smultron vi äter så är det blåbär eller vinbär. Vilket verkligen är som godis för Elsa. Så det kommer bli att frysa in en massa vinbär, blåbären verkar det dock inte vara så gott om i år så vi får väl se.

Nä, nu får jag ta tag i allt här hemma, tvätta, diska, röjja..

Johanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar