Kolared

Kolared

22 aug. 2010

Lördagen.

Efter förmiddagsfikat igår så kom Stellan (Martins pappa) in här och sa att han skulle åka bort till den nya affären som ligger längs grusvägen. Vi hakde genast på för vi har länge pratat om att åka dit. Hon hade en jätte mysig butik med väldigt fina saker. Farfar ville gärna köpa nått till Elsa, så det blev ett gosedjur/filt. Tack! Men annars inhandlade vi inget.


På kvällen var vi ner bjudna till mamma på middag, men Martin som skulle ut i skogen och jaga stannade här hemma. Men jag och Elsa satte oss i bilen och åkte ner. Blev bjudna på en god kycklingkryta, sen blev det äppelpaj.. var så gott..


Var så synd om min lilla tjej sen på vägen hem. För nästan med en gång vi började rulla skrek hon som bara den. Aldrig hört nått liknande innan. Vi släppte av Mormor och Morfar hemma som också vart hos mamma på middag, sen stannade jag två gånger till.. kollade så hon hade nappen.. osv. Sen när inget hjälpte så stannande ännu en gång i Örby, hoppade ur bilen gick bak till henne och efter bara en minut som spyr hon ner hela sig och bilstolen.. så det var inte så konstigt att hon hade skrikit så, hade väl ont i magen. Efter en kort sekund tänkade efter jag torkat bort det värsta så satte jag gasen i botten och åkte hem och tvättade allt. Sen var hon så lugn och avslappnad ända tills hon somnade gott i sin säng. Då när allt var tvättat och Elsa somnat satte vi oss i soffan med ett glas rosé. Underbart! Skönt att det inte var nått värre än lite illamående och magont.


 


SDC10751.JPG


Kärlek och bus med mormor.


 


SDC10753.JPG


Presenten från farfar.


 


 


Johanna.


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar