Kolared

Kolared

30 juni 2010

20100630

Här sitter jag och pratar och tar kort på Elsa, och vad händer i nästa sekund jo hon vänder sig från rygg till mage för första gången. STOLT MAMMA!


Igår var jag och Elsa på en liten utflykt på Gekås, köpte lite saker till Elsa, ett rosa parasoll till vagnen bla. Kan behövs nu i sommar tror jag. Var filmkameror överallt igår på Gekås då dom håller på att spela in en ny säsong av "Ullared". Även ett par som vidges där igår. TOKIGT!? Fick även en skymt av både Boris och Morgan.


Idag är det lite sämre väder så idag blir det att vara inne och passa på att tvätta och städa lite. Sen blir det att handla mat i eftermiddag.


Igår bokade jag in oss på ett vandrahem i Helsingborg, nästa vecka torsdag till fredag. Tänkte först att vi bara skulle ta en tur över dagen men känns skönt att inte behöva flänga i bilen så mycket så det fick bli en övernattning. Ska bli jätte roligt! Dom andra planerna vi har för semestern blir en tur till Kalmar och martins släktingar där och Kärrdal ett par dagar. Sen lite dagsutflykter.


Jóhanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar