Kolared

Kolared

16 nov. 2009

En bra helg!

Har haft ännu en mycket bra helg. I lördags var vi här hemma tills sen eftermiddag. Sen skulle vi iväg och överaska Janne. Han trodde bara att Martin skulle komma till han och att dom senare skulle gå ut på kvällen. Men istället dök det upp 8 personer till på kvällen. Hade med oss smörgåstårta och en liten present. Hans ansiktsutryck när vi kom, var nått jag inte inte glömmer.. han blev chockad. Varför allt detta, tänker ni? Jo, för att Janne fyllde 30år igår, och han kände inte för att ha något kalas.. sådär fixade vi ett litet kalas. Hade jätte trevligt och hoppas alla andra också hade det.


Vi var inte hemma och i säng förren kl 03.28, så vi sov ganska länge igår.. sen hade vi en riktig slö dag. Var ute och gick en liten prommenad sen låg vi vara i soffan och plöjde igenom 2 filmer. Var mysigt.


Men nu var det dags för en ny vecka, har inte så jätte mycket inbokat denna veckan vilket är skönt. Idag ska jag träffa flickorna (Elin & Lisa), Imorrn blir det el-utbildning. Onsdag ska jag till barnmorskan och söndag ska vi julpyssla. Det är vad jag har uppbokat denna vecka.


Johanna.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar