Kolared

Kolared

1 apr. 2013

PÅSKEN.

Känns lite vemodigt att långhelgen och påsken är över och imorrn väntas det jobb. Har haft en perfekt påsk, lugn och skön med besök och träff av familj och vänner. I fredags kom mormor Berit och morfar Kalle hit på förmiddags kaffe, och med sig hade dom en fint påskägg till Elsa. När kaffet var uppdruckit kom farmor som hade med sig mat att bjuda oss på och givetvis påskägg till Elsa.

Lördagen spenderades med att påskharen hade lämnat paket till Elsa. Mycket uppskattat. Av oss fick hon, verktygset, en me&i-klänning, pussel och en barbie. Gav presenter istället för påskägg då hon inte äter godis. Efter lunch begav vi oss ut, och sen kom mormor och morfar på besök. Då hade den tokiga påskharen lämnat paket ute i busken. TOKIGT!

Igår var jag inne på förmiddagen och städade medans Elsa och Martin lekte och grejjade ute. Elsa längtade för fullt efter vårt besök vi skulle få till kvällen som var Janne, Yasin och Stina.

 
Elsa var på toppen humör och var uppspelt och tyckte det var jätte kul med vårt besök. Stina blev Elsas nya kompis. En ny favorit helt enkelt.
Tack för en trevlig kväll!
 
Idag på förmiddagen gick vår färd till Kärradal där farfar och Siv bor, blev bjudna på god mat som farfar gjort, Älggryta och pressad potatis. Så gott, riktigt impad av hans matkunskaper.
 
Sen blev det en härlig promenad i vårsolen, Elsa hade fått med sig morötter och knäckebröd då vårt mål var att gå till hästarna. Nått som Elsa gillar.
 
 
 
Sen blev det gofika, och bus med farfar. Elsa fick även en peng att lägga i sparbössan.
 
En mycket trevlig dag!
 
Elsa var dock helt slut innan vi skulle åka hem då hon bara hade slumrat 10minuter i bilen dit så hon tog en liten tupplur i bilen hem också.
 
Kort och gott en god påskhelg!
 
Johanna.
 
 
 

1 kommentar:

  1. Fina ni !!
    Här tyckte viggo att det var jätte konstigt att påskharen kom med ägg på natten och att vi aldrig "hann" se honom, men så fort han sett innehållet i själva ägget glömdes haren bort så det gjorde visst inte så mycket :)
    I morgon ska det dock bli ganska skönt att återgå till vardagen igen - och det bästa, det blir "kort vecka" :)
    Kram

    SvaraRadera