Kolared

Kolared

6 okt. 2008

ROSA BANDET!

Då var man hemkommen efter dagens arbete. Har jobbat 5 timmar idag och likaså restrende dagarna av veckan. 3 timmar i torestorp och 2 timmar på örbyskolan.


Har irreterat mig hela dagen på att jag inte rakade mina ben igår, Känner det hela tiden. tycker det är så äkligt. Trots att jag rakade dom senast i fredags. Älskar att ha lena ben. Så nu blir det en sväng in i duschen och raka benen, och sen ska jag åka fram till Lindex, har inte hunnit inhandla något Rosa Bandet än. Måste göra det! Så har ni inte köpt något än vill jag uppmana er att köpa ett för ynka 20kr då du stödjer bröstcancerfonden. Tycker det är jätte viktigt! Och det är ju inga pengar 20kr. Men många bäckar små..


Johanna.


 

5 kommentarer:

  1. Kors, fixa benen- d skulle ja ju gjort förra veckan :)Ska no åsså ta en tur te klädaffären! Ha en fin veckan, du o din Martin!MVH

    SvaraRadera
  2. Jag råkade hamna på sin sida av en slump.men jag vill bara säga, jag blir så glad när jag ser att människor bryr sig om rosa bandet. Min mamma & moster har haft bröstcancer, min faster dog av det i december... så jag känner mig träffad och samtidigt glad när jag ser att människor som bryr sig om folk som har drabbats av det...=)) tack ska du ha!

    SvaraRadera
  3. Jag råkade hamna på sin sida av en slump.men jag vill bara säga, jag blir så glad när jag ser att människor bryr sig om rosa bandet. Min mamma & moster har haft bröstcancer, min faster dog av det i december... så jag känner mig träffad och samtidigt glad när jag ser att människor som bryr sig om folk som har drabbats av det...=)) tack ska du ha!

    SvaraRadera
  4. Jag råkade hamna på sin sida av en slump.men jag vill bara säga, jag blir så glad när jag ser att människor bryr sig om rosa bandet. Min mamma & moster har haft bröstcancer, min faster dog av det i december... så jag känner mig träffad och samtidigt glad när jag ser att människor som bryr sig om folk som har drabbats av det...=)) tack ska du ha!

    SvaraRadera
  5. Jag råkade hamna på sin sida av en slump.men jag vill bara säga, jag blir så glad när jag ser att människor bryr sig om rosa bandet. Min mamma & moster har haft bröstcancer, min faster dog av det i december... så jag känner mig träffad och samtidigt glad när jag ser att människor som bryr sig om folk som har drabbats av det...=)) tack ska du ha!

    SvaraRadera