Kolared

Kolared

7 okt. 2013

Helgen och dagens planer!

Helgen har som vanligt gått i rasande takt, i lördags eftermiddag traskade vi ner mot åkern där grannarna väntade för att tända på vår lilla brasa. Vi stod där med regnkläder och såg på elden med lite bubbel i handen. Sen var det bara hem att byta om och ta av sig regnkläderna för att sedan bli bjudna på mat hos våra grannar. Var riktigt trevligt. Började tidigt vilket gjorde att vi var hemma även så.

När jag vakna i söndags var jag helt slut och med en fruktansvärd huvudvärk, vet inte om det beror på att jag inte längre tål sprit eller om det var blandningen. Trots att jag inte drack så mycket..

Efter lunch kom en gammal kompis och hennes familj hit på lite fika. Jätte trevligt! Barnen lekte och hade roligt tillsammans.

Vi hann även med lite ärrenden i Kinna och ett kort besök hos farmor innan det var dags att hoppa in i duschen innan sängen.

Där har ni vår helg i korthet!


Foto: Myst i sängen ända till nu, det är inte varje dag. Elsa tyckte vi kunde ligga kvar och mysa hela dagen. Det hade vart nått!


Idag är vi "lediga", och Elsa bjöd sin mamma på sovmorgon och morgonmys utan dess like. Hon sa att vi kunde ligga i sängen hela dagen. MYS! Men så blev det inte men vi går fortfarande i pyjamas, har pärlat, spelat gitarr, kollat på tv, vart ute en sväng. Ja bara haft det gott. Nu har vi nyss käkat lunch vilket idag blev potatis och fiskbullar. Och Elsa sover middag. Planen för eftermiddagen är att åka fram till Kinna och ev handla lite, hämta ett paket och kanske åka på kyrkis.

Johanna.

1 kommentar:

  1. Det är troligen tabletterna som gör att du mår sämre när du drack. Azatrioprinen ger huvudvärk. Pelle dricker inget så länge han tar högre doser tabletter. :) Det är inte farligt egentligen men magen kan balla ut rejält med alkohol...

    SvaraRadera