Kolared

Kolared

21 okt. 2010

SNÖ!

Har funderat på att prova örbys "öppna förskola" som är i församlingshemmet på torsdagar, och idag tog vi oss i kragen och åkte dit. Hade aldrig vart där tidigare, men det var fina lokaler med massa roliga leksaker. Men hur mycket folk som helst. Nästan alla från vår grupp på tisdagar var där också. Vilket var roligt men det blev väldigt stojjigt och lite opersonligt när det var så mycket folk. Men kul att det finns så stort intresse och att man kan åka dit när man känner för det.


När vi kom hem började det tok snöa, stora flingor som blev ett vitt täcke över vår gård. Så jag ringde och avbokade min fika dejt vi skulle på idag. För sommardäcken är ju fortfarande på. Men kändes lite snopet när det inte blev så mycket mer av det. Men bättre att ta det säkra före det osäkra. Kommer ju fler tillfällen..


Men nu när jag gick in och la Elsa i sin säng och tittade ut, så har det börjat igen. Helt vitt ute igen och stora flingor. Känns skönt att veta att ingen av oss ska ut imorrn. För vi börjar vårt helg-mys redan idag då Martin är pappaledig alla fredagar året ut. UNDERBART!


Johanna.

1 kommentar: