Kolared

Kolared

7 okt. 2010

Idag blir vi hemma och myser!

Som det ser ut nu blir vi nog här hemma hela dagen. Ev. kanske åka ner till kinna och byta storlek på tröjan Elsa fick igår. Sitter så precis så vi behöver nog en storlek större. Men det återstår att se om vi orkar eller om vi bara ska gå här hemma och mysa idag.


Igår var det ju babysim, har bara 2 gånger kvar nu. Vi har bestämmt oss för att hoppa över en kurs och börja igen vecka 2 2011. Blir nog jätte bra så ska vi försöka ta oss till badhuset då varmbasängen är ledig och öva själva under tiden. Igår vi fick prova lite nya övningar, bl.a balansringen. Är en badring som hon gungade runt i då man ska hålla i så lite som möjligt. Elsa tyckte det var jätte roligt. Och mycket vatten över huvudet..  Är ju extra roligt med tanke på att det lyser i ögonen på Elsa så fort hon ser basängen. Sprattlar med benen och tjattrar.


Var ju även i Örby kyrka i tisdags på babypsalmsång, var trevligt men lite väl uppstyltat och kyrkligt. Jag jämför så mycket med Kinna.. men blir nog bra när man bli "varm i kläderna", för där känner jag ingen. I Kinna känns det mer välkommet, avslappnande och mysigt. Men som sagt har ju bara vart där en gång..


Nu ska jag passa på att ta en kopp kaffe till och njuta i soffan medans Elsa sover. För här är det full rulle. Elsa resta sig mot soffan idag upp på fötterna, duktig tjej! Hon har tidigare bara rest sig upp på knä.


 


Johanna.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar