Kolared

Kolared

2 aug. 2009

Fyra veckor går så fort..

Ja, då var man på den dagen man inte ville skulle komma. Dagen innan det är dags att börja jobba igen efter fyra veckors semster. Har lite ångest.. men det ska nog gå bra bara man kommer igång.


Vad har hänt, vad har man gjort under dessa fyra veckor?


FÖRSTA VECKAN: Känslan att ha semster är underbar i hela kroppen och det känns som en evighet tills man ska behöva börja jobba igen, sen åkte vi och hälsade på goda vänner i Norge.. kom hem började sakta men säkert förbereda för att Flugan ska flytta in..


ANDRA VECKAN: Vi hämtar Flugan.. och inser vilken underbar tok som ska bo hos oss. Har lite besök under veckan.. många som vill hälsa på våran goding. Vi grillar en hel del.. börjar känna att oj.. halvtid för semestern men det är lungt.. 2 veckor till! YES!


TREDJE VECKAN: Vi är här hemma och grejar, gosar och är redan upp över öronen förälskade i våran lilla FLUGA.. Vi åker till Varberg och går på "Mord till maten" vilket var fantastiskt bra. Dagstur till Gränna och Visingsö med Martin och Margareta. Nu blir jag mer och mer stressade ocH känner att jag måsta göra nått när sista veckan närmar sig på semstern..


SISTA VECKAN: Jag och Martin diskuterar friskt vart vi ska åka och övernatta i veckan.. jag är inne på allt från Ystad, Helsingborg till Tylösand.. men blev Martins förslag Brännebrona. Hade det jätte mysigt.. för det viktigaste är ju faktiskt att vara tillsammans med den man älskar då blir det bra oavsett vart man är.. sen hade vi ett födelsedagsbarn som skulle grattuleras, nämligen pappa. Och så var vi här.. SÖNDAG.


Jag skulle vilja sammanfatta denna semstern så här.. Har inte gjort så mycket i den bemärkelsen men vi har fått en underbar familjemedlem och vart tillsammans. Det betyder ALLT!


Johanna


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar