Kolared

Kolared

20 nov. 2011

Aveqia.

I tisdags hade jag förmånen att få komma till Aveqia för att vara med om en kväll jag sent kommer att glömma. Aktiv matlagning med kända kockar, tillsammans med nya människor. Ett nytt sätt att umgås. Där alla är delaktiga.

Så här såg kvällen ut..

Ni anländer till AVEQIA och möts av bubbel och två olika Amuse-bouche för att få en försmak på vad kvällen kommer att erbjuda.

  • Efter en gemensam skål följer en presentation av kvällen samt menyn och dess innehåll. Vi delar också in ert sällskap i grupper.




  • Tillsammans i grupperna lagar vi sedan en 4-rätters avsmakningsmeny samtidigt som vi småpratar, minglar och dricker vin – eller spännande alkoholfria alternativ.




  • Våra gourmetkockar vägleder er genom hela matlagningen och förser er med ekologiskt hållbara råvaror av högsta kvalité.




  • Väl till bords intar vi maten tillsammans med fyra passande kvalitetsviner – noggrant utvalda av vår sommelier.




  • Efter middag och avec är ni välkomna att stanna kvar och njuta av våra viner eller andra drinkar och drycker i baren fram till kl 01.00.




  • Dagen efter skickar vi e-post till alla deltagarna som sedan kan logga in på Club AVEQIA där alla recept och produktinfo om maten och vinerna finns.




  • Där kan ni även se bilder från kvällen som er fotoansvarige tagit under kvällen med vår kamera. All mat och dryck ingår under kvällen, förutom avec som går att beställa på plats.





  • Denna kväll fick jag uppleva tack vare Spot and tell- Älska gratis upplevelser!

    Mina betyg för kvällen är 10 av 10 möjliga, fanns vissa små detaljer man kan slipa på som att det skulle finnas mer recept att titta på. Men det känns som en droppe i havet. Tack alla för en fantastisk kväll!


    Johanna.


    2 kommentarer: