Kolared

Kolared

30 sep. 2008

Stressad, ska iväg..

Har fått jobba heldag idag, 8 timmar så jag har inte hunnit med nått inlägg tidigare. Och inte nu heller igentligen. Ska iväg på föreläsning med Martin. Han som skrivit boken "Övergivna platser" kommer till Kinna idag så vi ska lyssna på han. Ska bli intressant.


Måste rusa nu, får se om jag hinner med nått inlägg senare annars berättar jag mer imorrn.


Johanna.

29 sep. 2008

Då var denna dagen snart slut också.

Gud vad dagarna bara springer iväg. Kl. är redan kvart i 8. Och vad har jag gjort idag. Jo, jobbat, sen till arbetsförmedlingen, sen sovit bort 2 timmar. Ute på prommenad med Elin och Stella, målat naglarna, rakat benen. Och nu kl 8 ska jag börja kolla på den nya serien på kanal5 som heter FÄRJAN, för att se vad vi missade då vi inte kom mé båten när vi skulle till ÅLAND. Men vi kommer få ersättning, pengarna tillbaka från tåget ialla fall kanske mer vi får vänta och se. Så förr eller senare ska vi väl göra ett nytt försök att komma iväg till ÅLAND!


Johanna.

Fryser..

Har vart och jobbat idag, sen var jag en sväng på arbetsförmedlingen. Lika roligt varje gång, men men det gick väl bra. Sen kom jag hem tog mig en macka och somnade och sov i 2 timmar, var så där frusen liksom. Är nån skit som sitter i jag har ju fortfarande hosta också.


Men nu strax ringer nog Elin på dörren. Vi ska ut och gå en sväng, får hoppas att det gör mig piggare.


Johanna.

28 sep. 2008

Min helg!

Då var man hemma igen efter en helg i kolared. I fredags så åt vi lite mat och drack några öl. Gick nog till sängs runt 23-tiden. Sen i Lördags gick jag upp tidigt och fick se 2 älgar. Det var kul, så sällan man ser dom nu för tiden tycker jag. Sen åkte jag och jobbade. När jag kom tillbaka vid 3-tiden så fikade vi lite, sen städade jag och förberedde lite inför kvällen. Hjälpte Martin lite med att kratta, sen grillade vi och åt potatisgratäng, vitlöksbröd, sallad och ÖL! GOTT! Satt nog uppe till 03.00.


Idag var jag lite seg på morgonen, eller ja vi gick väl upp vid 11, men efter lite frukost och fika så blev jag väl människa jag också. Skulle iväg till hon Jenny idag som hade sceans för ett par veckor sen, men det blev inställt en timma innan vi skulle vara där så jag och mamma åkte in till ICA MAXI i Borås och storhandlade istället.


Nu är det dags att förbereda för morgondagen och kolla på "Ensam mamma söker" kl 20.00.


Tack för i helgen MARTIN! Jag ÄLSKAR Dig!


Johanna.

Söndags mys själv med ost och kex....


Söndags mys själv med ost och kex. Och idag byter jag ut alkoholhaltiga drycker till cola.

26 sep. 2008

Dagens kvälls måltid. Toast med...


Dagens kvälls måltid. Toast med pommes, sallad och tatziki. Till dryck kör vi givetvis ÖL!

Yes, då var det fredag igen!

Sitter just nu och kollar runt lite på nätet, kollar mail, betalar räkningar m.m Ska snart börja packa lite saker till vad jag ska ha med till Kolared, ska vara där i helgen. Åker dit runt 5-tiden. Om allt går som det ska. Ska hinna byta om, packa lite, handla m.m Men det ska nog gå bra.


Helgen blir nog ganska lugn, äta och dricka lite gott, och bara ha det mysigt jag och min MARTIN!


Så jag vill bara önska alla en trevlig helg!  Men jag håller er uppdaterade med MMS-inlägg, så var inte oroliga.


Johanna.

Dagens första kopp kaffe, med en...


Dagens första kopp kaffe, med en banan. Så man kommer igång lite så här på fredags morgonen.

25 sep. 2008

Jag + städmaskin = dålig kombination.

Skulle idag ta och köra golvet på "blåbär" med städmaskin. Gick väl sådär. Kan ju säga som så att jag tänker aldrig mer använda den. Först och främst kan jag ju nämna att den står i ett annat hus i källarn och att få upp den till Entré planet var ju inga-problem för det finns ju hiss, men ut genom dörren stöter jag på första problemet. Fick inte ut den, Fick be en kille om hjälp (vaktmästran) och han hjälpte mig ut sen kom nästa problem, jag kom inte över kanten in till huset där den skulle. Fick jag gå in till honom igen och be om hjälp. Sen försätter det bara så.. så jag och den städmaskinen ska nog inte behöva ses mer. Går lika bra att våt-moppa. Kommer man åt bättre oxå.


Johanna.

24 sep. 2008

SKRATT!

Åh, jag skrattar så jag gråter. Så ni som inte har sett det på Tv måste gå in på www.youtube,com och skriva in IDOL 2008 coca cola... säger inte mer än så.


 

Är på spelhölan och kollar läget....


Är på spelhölan och kollar läget. Och drickar en och annan kopp kaffe.

Sol, vinst och TV4.

Ja, då var man hem kommen från jobbet. Har ju vart i Torestorp hela dagen. Både på dagis och skolan. Gick bra. Man blir ju på så bra humör också när det är så fint väder som idag. Solen lyser som aldrig förr.


Pappa ringde imorse och undrade när jag kom hem för han böheövde hjälp att skicka in ett MMS till aftonbladet. För det är en lycklig vinnare som vunnit ca 350.000:- igår. Som var inlämnad på spelhölan. Ni kan kika på inlägget om ni klickar på länken:


http://www.aftonbladet.se/trav365/article3381379.ab


Funderar på om jag själv ska åka ner till spelhölan och dricka lite kaffe kanske. Och se om man kan komma över ett Markbladet. Så jag slipper vänta tills sent ikväll. För ikväll har jag ändå fullt upp på Tv:n, nya seriren med Persbrant på Tv4 kl 21.00 får man ju inte missa.


Johanna


 


 

23 sep. 2008

Tisdag kväll...

Ja, då börjar denna dagen också lida mot sin ända. Dagarna bara springer iväg tycker jag.


Har precis målat min naglar, vad tyckte ni om färgen? Jag tycker den är cool, den sticker ut lite.


Nä, ska ta och gå och duka fram inför maten. Ska äta pasta med köttfärs med kantareller mamma har hittat i skogen. Mums! Sen blir det att fortsätta kolla på Tv-serien på Tv4 som började förra veckan. Den var riktigt bra.


Johanna.

Veckans naglack. Lila metalic.


Veckans naglack. Lila metalic.

FÖDELSEDAGS BARNET!



Hittade en bild på Linda (min moster) så jag tänkte jag måste lägga upp denna bild på födelsedags barnet!


Grattis än en gång!

Hosta, jobb och grattulationer!

Ja, då har man jobbat klart för idag. Har gått bra, hoppas jag ialla fall. Tror inte jag missat nått, alltid lite svårt när man är på ett ställe första gången. Men det blir väl väl.


Blir mer jobb resten av veckan. 4 timmar till på onsdag, torsdag och fredag på Torestorps skolan. Gott!


Men min hosta sitter fortfarande i, nån som har nått bra tips att få slut på mitt hostande. Förutom hostmedecin och halstabletter som jag knaprar?


Tänkte ocå passa på att GRATTULERA min moster Linda som fyller år idag! Hipp Hiipp Hurra! Hoppas du får en bra dag!


Hörs senare..


Johanna.


 

22 sep. 2008

Tänkte sova med flätor inatt, så...


Tänkte sova med flätor inatt, så jag får våffel-hår imorrn. God natt på er!

1091

1091 sidvisningar totalt.. det ökar. Roligt!


 

HELDAG imorrn.

Då blir det en heldag att jobba imorrn, 8timmar. Min chef ringde innan, så jag ska vara på Gullbergs skolan i 5 timmar imorrn också. Känns bra, vill ju ha mer timmar liksom.


Men min j-vla hosta sitter kvar kanske inte hostar riktigt lika ofta som igår och inatt men ändå jobbigt. Men det ska nog gå bra får ta det lite lugnare bara på jobbet. Och dricka mycket vetten.


Nu ska jag sätta på kaffe, städa upp lite i mitt rum, och sen blir det nog en dusch, ink. att raka benen.... om jag kanske skulle passa på att bädda rent då med.. hmm.. det tål att tänkas på.


Johanna.

Då var det Måndag igen.

Ja, som sagt då var det Måndag igen. Gud vad tiden går fort. Det bara springer iväg.


Har legat en stund på soffan nu och tittat på Operah och Rachel Ray, för jag är lite kraslig. Har sån där jävla ret hosta liksom. Har legat och hostat hela natten. Så jag försov mig imorse hade bara tryckt av alarmet så mamma kom in och väckte mig en halvtimma senare än jag skulle gått upp. Men det gick bra ändå. Kom i tid ialla fall.


Så idag får det nog bli att stanna inne och ta hand om mig själv. Så jag inte blir mer sjuk. Så jag kan gå till jobbet imorrn.


Så nu ska jag gå och kolla och posten har kommit så jag kan läsa lite reklam. Alltid kul!


Johanna.


 

Ska lägga mig i soffan en stund....


Ska lägga mig i soffan en stund. Känner mig lite kraslig. Hostar och skav i halsen.

21 sep. 2008

Min helg i korthet.

Hej,  då var jag tillbaka hemma igen efter en helg i Kolared. Har vart jätte mysigt.


I fredags så gjorde jag lite Sangria och så åt vi lite gott, och satte oss för att titta på film, Iskariot. Inget jag kan rekomundera. Jag somnade till och med.


Sen i lördags så började jag dagen med att städa, städade toan och bestik-lådorna, Var behövligt om man säger så. Sen på eftermiddagen ringde Elin och undrade vad vi gjorde. Jag sa att vi skulle dricka lite kaffe, så hon och Johan kom förbi och fikade lite. Sen var det dags att börja förbereda för kvällen, gjorde mer Sangria, och fixade mat osv, blev grillat som ni såg tidigare i mitt inlägg. Sen tittade vi på den nya Irene Huss, den var jätte bra. Och så kollade vi klart dom sista 20, minuterna på Iskariot det jag hade missat när jag sov. Sen satt vi och drack och pratade hela kvällen/natten, kom i säng 05:10, klockan bara sprang iväg.


Och idag Söndag har jag väl inte gjort så mycket, tvättat bilen typ.


Ja, så var denna helgen slut. Fattar inte att det måste gå så fort över. Men det har vart en bra helg.


Johanna.


 

Har precis tvättat bilen. Nu är...


Har precis tvättat bilen. Nu är den som ny.

19 sep. 2008

Myspyser i kolared med en sangria.


Myspyser i kolared med en sangria.

FREDAG!

Ja, som sagt då har man precis sminkat sig, ska snart bege mig och handla och sen iväg till Kolared.


Maja och Linda var här en sväng innan och fikade, eller ja, jag och Linda fikade för Maja ville inte äta sin banan och då blev det ingen bulle häller.


Var en sväng i Kinna innan också annars har det vart rätt lungt.


Ha en bra fredagskväll. För det tänker jag ha.


Johanna.

Här har vi resultatet.


Här har vi resultatet.

Håller på att sminka mig..


Håller på att sminka mig..

Beröm.

Har vart iväg i Torestorp och jobbat idag oxå, och fick beröm både idag och igår att personalen på den ena avdelningen tyckte att jag gjorde ett sånt bra jobb. Att det känns fräscht och fint. ROLIGT att höra! Då sträker man på sig lite extra.


Nu sitter jag och snackar med min kompis Lisa på msn, och snackar lite skit. Alltid roligt!


Sen ska jag handla, packa lite grejer osv.. för i helgen ska jag och Martin vara i Kolared idag till på söndag, så det blir nog inte mycket bloggande för mig i helgen. Ska bli mysigt.


Johanna.

18 sep. 2008

Vid datorn igen..

Ja, då satt man vid datorn igen, konstigt att man kan hämna här så många gånger under dagen.


Vad har jag gjort sen tidigare inlägg då? Jo, jag har vart ute och gått med Elin och Stella en långpromenad på 1,½ timma. Det var skönt. Sen har jag fixat lite papper jag ska skicka iväg. Jag har ätit lite mat, tvättat lite och nu sitter jag här.


Funderar på om jag ska gå och duscha kanske, vore skönt med en varm dusch, är lite frusen. Sen krypa upp i Tv-soffan.


Blir nog inget mer inlägg för mig idag. Återkommer imorrn.


Ha en bra kväll!


Johanna.

Jobb..

Har precis kommit hem från jobbet, och har faktiskt hunnit vara på en jobb-intervju idag också. Ringde stället kl 09.00 ungefär och fick komma på intervju kl 10:15, det kallar jag snabba puckar. Så nu är det bara att hålla tummarna.


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, får se vad denna dagen har att ge...


Johanna.

17 sep. 2008

A-kassa, Tandläkaren och Markbladet.

Sitter just nu på spelhölan och skriver. Är här för att jag fick ett "roligt" brev från A-kassan innan med en massa saker dom ville ha information om så jag har suttit här och skrivit brev till dom. För våran skrivare fungerar inte hemma.

Har vart hos tandläkaren innan också, och renast en tand för dom ska rotfylla den nästa gång. Gick  jätte bra, kände ingenting. Men dyrt är det...

Ja, då var det onsdag igen och Markbladet kommer, lika roligt varje vecka.

Johanna.

Dagens lunch, laxlasange med...


Dagens lunch, laxlasange med gurka, tomat och avokado.

Har precis parkerat bilen vid...


Har precis parkerat bilen vid jobbet. Dags att jobba. Men idag är jag seg.. Hoppas jag snart kommer igång.

Dags att krypa ner under täcket....


Dags att krypa ner under täcket. God natt!

16 sep. 2008

Övning.

Idag kl 08-00 (ungefär) kom en ur personalen från dagis och sa att köksperonalen hade fått ett samtal att vi inte fick anväda vattnet. Varken dricka eller tvätta händer för det hade hänt en katastof.. vi blev genast lite oroliga och stisiga och jag kunde ju inte blöta golven osv..  Men sen fick jag redan på att det bara var en övning.


Så man känner sig ganska dum, men det är väl bra att man tar sånt på allvar, nästa gång kanske det har hänt.


Johanna.

Är hemma hos mormor och fikar. Och...


Är hemma hos mormor och fikar. Och Flisan spanar i fönstret.

15 sep. 2008

Godkväll.

Tänkte jag skulle ge er ett sista inlägg för ikväll, nu så här i reklamen till Outsiders, men hörde att reklamen redan var slut så programmet har startat igen så jag får väl springa upp..


Godkväll.


Johanna

Min dag..

Har precis satt mig vid datorn först nu, har haft fullt upp hela dagen. Först jobb mellan kl 07-10, sen till spelhölan, så blev jag kvar där till kl 13:00 för pappa och Inger behövde lite hjälp. Sen åkte jag hem och åt lite mat (som ni såg bild på tidigare). Sen kom Elin förbi, så vi var ute på 1-timmas prommenad och sen fikade vi lite. För det tyckte vi att vi var värda efter vår promenad.


Och nu sitter jag här..


Ska snart iväg igen. Ska köra Martin upp till Kolared så han kan hämta sin bil.


Så vi får se om jag hinner skriva mer senare.


Johanna.

Dagens lunch.


Dagens lunch.

14 sep. 2008

Tradera.

Har provat på tradera för första gången idag. La ut min gammla mobil. La ut den ca 15:45 och när jag hade kommit hem nu innan vid 20:00-tiden var den redan såld. På "köp nu" Får bara kolla imorrn hur det går till att skicka iväg den. har aldrig gjort det tidigare. Får gå till posten så får dom hjälpa mig.


Vid 17:00 idag var jag Mamma och min moster Linda iväg på stror seans, var spännande. Nu har man fått en del att tänka på...


Nä, nu får jag börja förbereda mig inför kvällen och morgon-dagen.


Vi hörs imorrn.


Johanna.

535 sidvisningar totalt...

Glömde skriva det innan att jag har 535 sidvisningar totalt. Inte så illa...

Söndag

Ja, då var det redan söndag igen, gud va helgen bara springer iväg. Igår var vi på Två Skyttlar på middag som Margareta (Martins mamma) bjöd på för hon hade ingen kalas när hon fyllde 65år på midsommarafon. Så hon hade bjudit släkt och vänner på middag där. Var jätte trevligt och god mat!


Är så snorig, vore väl typiskt att bli sjuk nu igen. Var ju det nu i veckan. Får väl räcka. Men en förkylning ska man väl klara av.


Nu ska jag lägga mig och mysa framför TV:n med en tidning.


Johanna.

Godnatt från Johanna och Hollen.


Godnatt från Johanna och Hollen.

12 sep. 2008

Jippi!

Är så roligt med ny mobil. Sitter och leker med den. Kul när man känner att man gjort ett bra klipp!! Ett riktigt fynd!


Ikväll eller om en timma ungefär åker vi (Vi= Jag och Martin) upp till Kolared, sover där tills imorrn. Sen vid lunch imorrn ska vi på tre-rätters-middag på 2 skyttlar. Ska bli roligt.  Så jag får väl ta och packa ihop en liten väska.


Johanna.

Sickar från min nya mobil. Blev en...


Sickar från min nya mobil. Blev en sony ericsson C702.

Första bilden taget i min nya...


Första bilden taget i min nya mobil. Blev en sony ericsson C702.

Mobil.

Ska åka och köpa en nya mobil nu. Berättar mer sen vad det blir för någon.


Johanna.

På promenad genom stan..med stella...


På promenad genom stan..med stella och bakom kameran stå Elin.

Precis kommit hem från jobbet. Då...


Precis kommit hem från jobbet. Då måste man ha en kopp kaffe.

Natti Natti!


Natti Natti!

11 sep. 2008

Taco.

Har precis käkat taco, det var riktigt gott.


Nu blir det Tv-time, först "sjukhuset" på TV3, sen "idol" på TV4, sen "vem kan slå fredrik och filip" på KANAL5. Sen är jag nog rätt trött så det är dags att sova efter det. Ska försöka ringa Martin oxå.. ska nog börja i den ändan.


Johanna.

Har precis avsluta min skönhets...


Har precis avsluta min skönhets stund. Har duschat, rakat bena, nopprat ögonbryn och smörjt in min ben så nu bara jag NJUTER!

Det funkade..

Testade precis att skicka ett inlägg i min blogg via mobilen med ett MMS. Och det funkade. Så coolt, nu kan ni få rapport av mig vart jag än är.


Vad har jag gjort sen jag åt, jo jag låg på soffan en stund, sen gav jag mig ut i Kinna på lite ärenden. Var bla på Lindex, inhandlade en stickad klänning som jag inte vet om jag ska behålla än, ett par benvärmare, toner, naglack, och en topp.


Sen åkte jag hem och målade mina naglar och nu sitter jag här. Ska surfa vidare en stund men kanske får ni en till rapport från mig innan dagen är slut...


Johanna.


 

Veckans naglack. Nr 7 Macao från...


Veckans naglack. Nr 7 Macao från Mavala.

Lunch

Klockan var ställd på 05:15 idag, men steg upp 05:18, lite segt dom första 5minuterna sen gick det bra. Har vart i Torestorp och i Örby idag och städat blev 5timmar idag. Bra bra, får hoppas att det kan bli lite mer för var dag.


Har nyss kommit hem och ställt in en portion med korv-stroganoff i micron. Ska bli gott med lite mat.


Kan undra vad jag ska hitta på sen, kanske en runda fram till Kinna? Eller städa? Ja, det är kanske lika bra, när jag ändå har städat 5 timmar redan är det väl bara att fortsätta.


Nu har micron "plingat", dags att äta.


Joahnna.

10 sep. 2008

Sista för idag.


Pär, Johan, Henrik, Martin och Jag.


Här ovan ser ni ännu ett kort som kommit till min inkorg från vår resa i helgen.


Åh.. känner mig lite som en slickad katt precis som jag befarade. Men det var skönt med en promenad. Nu kan man sätta sig i Tv-soffan med gott samvete.


Har ju två saker kvar att se fram emot denna kväll. Först och främst MARKBLADET, lika roligt att läsa varje vecka. Utkommer varje onsadag. Sedan får man ju inte missa Idol, tycker det är roligt nu i början när dom "gör bort sig" så att säga.


Nu blir det inga mer inlägg från mig idag. Åter kommer med min livs-rapport imogon.


Johanna.


 


 

Promenad


Elin


Ut på promenad med Elin. Man får trotsa vädret och sätta på sig ordentligt så ska det nog gå bra... får se om man är som en slickad katt när man kommer hem.


Johanna.


 


 

Fika time..


Maja


 


Maja och Linda (Min kusin och moster) kom förbi innan efter dagis, och Maja tyckte att jag skulle följa med dom hem på fika, så det var bara att byta från mysbyxor till jeans och hänga på. 


Så nu är jag hemma igen, och kände mig bara tvungen att börja blogga igen. Känns som en drog. Får bara hoppas att jag tycker det är lika roligt om en vecka så det inte bara blir nyhetens behag.


Nu ska jag surfa vidare... får se om jag hinner med ett inlägg lite senare.


Johanna.

KL: 13.03

Har precis skickat ut ett mail till mina vänner, och sagt att jag har skaffat en blogg. Får väl se hur stort intresset är av att veta mer om mitt liv.


Som sagt har jag vart hemma från jobbet idag oxå, men mår mycket mycket bättre idag. hade kunnat gå till jobbet idag men det är inte så lätt att förespå kl 2 igår när chefen ringde. Ja, ja bättre att vara hemma en dag extra.


Har bara slöat framför datorn idag, och lekt och lärt om att blogga. Fattar inte varför jag inte skaffat en blogg tidigare. Det är ju hur kul som helst. Så nu är det dags för mig att ta mig i kragen och hoppa in i duschen, och göra nått av denna dagen.


Johanna.

Del ur partypatrullen...




Här ovan kan ni se del ur Partypatrullen Martin, Janne och Jag. Och vårt hotell Freys hotell..


 Jag har på min klänning från Cubus (Rea fynd 100:-), leggings från Lindex.

Bildbevis


Jag har på mig jacka från Henri Lloyd, Jeans från Lindex, skor Converse, Väska Friis & Co.


 


Ålandtrippen...


Här ovan kan ni se hur vi höll på att kämpa för att få upp bakdörren så vi skulle kunna ta ur väskan men förgäves. Tillslut kom en annan taxi-chafför och rykte loss väskan. (Kan undra vad som hände med bilen, fick nog lämna den på verkstad för att få upp dörren)


Ett tag mitt uppe i allt detta trodde jag för en kort sekund att jag var med i dolda kameran eller nått. Trodde inte det var sant liksom.


Men när vi alla hade tagit oss ur taxin så var det bara att inse att det blirt ingen ålandskryssning för oss. Så vi ringde Janne och Pär som var på plats och sa att vi inte kommer mé båten så dom mötte oss vid Vikinglines informations disk vid centralen igen.


Blev bra trots allt.. vi fick hotellövernattning på Freys Hotell som låg bara ett stenkast från centralen. 4-stjärnit hotell. Inget att klaga på. Så det var bara att cheka-in och ner i baren och ta med en öl upp till hotellrummet och göra det bästa av situationen.


Blev käk på London, sen vidare till skatte-skrapan där vi tog en drink. Sen skulle vi gå in på 5emtio4yra men dom tyckte jag vara för full (Vilket jag inte var)så där kom vi inte in. Så vi drog vidare till stureplan, gick in på sturehof och tog en grogg sen vidare till strurecompaniet. Där jag och Martin inte behövde betala, han kanakde mig på axlen och sa ni går in på icke-betalande... tack tack.. Lustigt bara på ena stället är man för full på nästa behöver man inte pröjsa för att gå in.. Ja ja.


Men STHLM-resan som vi numera får kalla våran ålands-tripp blev lyckad ändå som ni kankse ser.. bara så snopet, alltihopa.


Johanna.



9 sep. 2008

Blåbärsoppa.

Har vart en sväng på Matöppet och köpt blåbärssoppa, skorpor, coca-cola, en tidning och snus... efter att ha taget ett gals blåbärsoppa och två skorpor inbilar jag mig redan att jag känner mig bättre... kanske för att jag så gärna vill det. Men jag får nog bli hemma imorrn mé... bättre att bli riktigt frisk först.


Fortsättning på Ålandtrippen..


I den taxin jag åkte, alltså taxi nr 3, var det en väldigt speciell taxi cafför. Han körde mot rött ljus, mot trafiken, skrek jalla jalla.. så fort han inte kom fram osv... Vi hoppade in i denna taxin ca 17.30... när kl var 17:54 frågade han vilken tid båten gick.. vi gapade lite hysterikt i mun på varandra KLOCKAN SEX!!!!! Vid detta tillfälle ska man oxå veta att dom två andra taxi bilarna hade redan nått sitt mål. Han sa: "Okej jag kan en väg, det tar en timma... ska vi ta den vägen?" - eh... nej. Då sa han: "okej vi gör så här, ni börjar springa, jag kommer efter... jag sviker er inte jag kommer efter"


Trots att vi kanske visste att det redan var hopplöst så fanns vårt hopp och tro ändå där så vi hoppade ur taxi bilen. Han stannade mitt i vägen för alla... bilar tutade, bussar kom ej förbi osv.. När vi hade hoppat ur bilen och skulle få upp bakdörren för att få ur våra väskor, så gick inte dörren att öppna så vi fick börja ta ut vårt bagage inifrån bilen. Tills det var en väska kvar, som satt fast...


Fortsättning följer...


 

Sjuk+ Ålandstripp...?

Blev hemma från jobbet idag. Mår illa, ont i magen... Känns lite dumt att redan behöva vara hemma från jobbet och bli sjuk. Har bara jobbat i en vecka på detta ställe. ja ja, vad ska man göra.


Måste berätta lite om min händelserika helg oxå...


I helgen skulle jag Martin (min pojkvän), och 4 stycken kompisar till Johan, Pär, Henrik och Janne, ta tåget fr Borås upp till Sthlm och åka på kryssning... Ålandskryssning närmare bestämmt.


Vi åkt med tåg som gick 12.02 i fr Borås till Herrljunga, byte i Herrljunga till Sthlm.. hittils går allt enligt planerna. När vi väl hoppas av tåget går vi mot centralen och Vikinglines informations-disk. Möts av en mycket trevlig dam vid namn Lea som hjälper oss både med att cheka-in och att sälja biljetter till deras bussar som tar oss direkt till terminalen. Vi hade gott om tid så vi tog en fika först innan det var dags att hoppa på bussen som gick 16:45... vi märkte ganska snabbat att det tog väldigt lång tid, svårt att ta sig fram, mycket trafik... men vi tänkte inte så mycket på det. Till slut förstod vi att det tog lång tid för att dom var ett lopp.. i sthlm så det var många vägar som var avstängde. Det var nog inte fören vi passerade Globen på höger sida som vi började undra vad som händer... 5 min senare ropar buss chaffören upp i högtalaren att han finner ingen väg att ta sig till terminalen så han kör tillbaka till centralen och ser till att vi får åka taxi. Vi var ca 10 personer i bussen så 3 taxibilar behövdes. i Första taxi-bilen var det fullt, sen fick Janne och Pär plats i taxi nr 2, medans vi 4 andra fick ta en egen taxi... altså taxi nr 3.


Fortsättning följer....


Johanna.