Kolared

Kolared

9 sep. 2008

Sjuk+ Ålandstripp...?

Blev hemma från jobbet idag. Mår illa, ont i magen... Känns lite dumt att redan behöva vara hemma från jobbet och bli sjuk. Har bara jobbat i en vecka på detta ställe. ja ja, vad ska man göra.


Måste berätta lite om min händelserika helg oxå...


I helgen skulle jag Martin (min pojkvän), och 4 stycken kompisar till Johan, Pär, Henrik och Janne, ta tåget fr Borås upp till Sthlm och åka på kryssning... Ålandskryssning närmare bestämmt.


Vi åkt med tåg som gick 12.02 i fr Borås till Herrljunga, byte i Herrljunga till Sthlm.. hittils går allt enligt planerna. När vi väl hoppas av tåget går vi mot centralen och Vikinglines informations-disk. Möts av en mycket trevlig dam vid namn Lea som hjälper oss både med att cheka-in och att sälja biljetter till deras bussar som tar oss direkt till terminalen. Vi hade gott om tid så vi tog en fika först innan det var dags att hoppa på bussen som gick 16:45... vi märkte ganska snabbat att det tog väldigt lång tid, svårt att ta sig fram, mycket trafik... men vi tänkte inte så mycket på det. Till slut förstod vi att det tog lång tid för att dom var ett lopp.. i sthlm så det var många vägar som var avstängde. Det var nog inte fören vi passerade Globen på höger sida som vi började undra vad som händer... 5 min senare ropar buss chaffören upp i högtalaren att han finner ingen väg att ta sig till terminalen så han kör tillbaka till centralen och ser till att vi får åka taxi. Vi var ca 10 personer i bussen så 3 taxibilar behövdes. i Första taxi-bilen var det fullt, sen fick Janne och Pär plats i taxi nr 2, medans vi 4 andra fick ta en egen taxi... altså taxi nr 3.


Fortsättning följer....


Johanna.


 


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar