Kolared

Kolared

9 maj 2016

LOPPIblogbag!

Jag gick förmånen att få hem LOPPIblogbag. 


Detta var innehållet, massa fina produkter. 

Safari Kvarg från Yoplait det är sedan tidigare en favorit för Elsa. Småyoghurt som vi kallar dom. Elsa brukar äta 1 eller 2 stycken här hemma innan dagis. Lagom att få nått i magen innan frukost! 

"Chicken Tanga" från Old el Paso. Detta tror jag kommer kunna bli vårt nya fredagsmys istället för taco, super gott! 

Nature rengöringsgel från Dermosil, för ansiktet. Passar alla hudtyper. Tar varsamt bort orenheter och smink utan att torka ut huden. Den gör huden mjuk och känns som en produkt jag kommer vilja fortsätta med. 

Snobben "The Peanuts Movie" 
I höstat när vi var på bio stod valet på att se denna, dock valde vi en annan. Men den har ju helt klart vart en film som vi gärna velat titta på. Skaparna av Ice Age står bakom denna film, kan ju inte bli annat än bra. Denna spar vi till en regnig dag, för nu njuter vi av solens alla strålar så mycket vi kan! 

Mössa och napphållare från Geggamoja. Geggamoja är ett av mina favorit märken verkligen. Napphållaren fick en kompis som precis fått barn, hon blev jätte glad då hon inte hade nån. Mössan var i minsta laget till Elsa, men vad gör väl det om man gillar den! För enligt Elsa var den perfekt! 


Johanna. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar