Kolared

Kolared

15 dec. 2011

LUCIA

Internet är tillbaka, har haft två gubbar som Elsa sa här i 2 timmar i eftermiddag. Jätte trevliga och roliga. Vi har fått internet och telefon till första jacket, sen är det nått fel på våra andra jack.. men det är inget dom hjälper oss med. Men vi fick hjälp med hur vi ska göra och kabel för att se om vi kan fixa det själva. Men jag är nöjd med bara detta kan jag lova!

I tisdags var det luciafirande på Elsas dagis, mormor, morfar, farmor, farfar, gammel mormor, mamma och pappa var och tittade på Elsa. Först ville hon inte ha kronan på sig, men hon vikade på rumpan igenom alla låtarna, var såå gulligt. Fick allt en tår i ögat. Men fröken satte på Elsa kronan så den var på en stund, sen blev det fika.. jag hade fixat 8 paket pepparkakor från ANNAS, som var snälla och skänkte detta. Så hade vi med oss lite kaffe själva.. var en mysig morgon!



(Lusiatåget var uppe på balkongen därför kortet ser ut som det gör.)



I Elsas fack låg hennes pepparkaka som hon hade bakat, så den fick hon smaska på hemma sen.. och jag och Martin fick en bit också.. och den var riktigt GOD!



Martin var pappaledig hela dagen, så väl hemma bestämde vi oss för att efter lunch åka till kaskad, så vi hade en riktig mysig dag tillsammans!


Johanna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar