Kolared

Kolared

30 apr. 2009

Valborg.

Min dag har vart fullt upp ända tills nu, först har jag vart med på radio. Hoppas inte att ni missade det. Svaret på min fråga får vi alla lyssna på nästa vecka. På måndag närmare bestämt kl. 06.50, brukar alltid lyssna vid den tiden. För då sitter jag i bilen på väg till jobbet.

Sedan bar det hem till Lisa, käkade och åkte sen lite ärenden jag lovat att hjälpa Lisa med, eftersom hennes bil är på lagning. Klart man ställer upp på varann... nästan gång kanske det är min tur att be om hjälp.

Nu har jag precis hoppat ur duschen, ska ta det lite lugnt nu med en kall öl innan jag börjar göra mig i ordning. Ska hem till Elin ikväll på lite fest.

Johanna.

29 apr. 2009

Flugan.

Idag var jag och gjorde dom första inköpen till Flugan. Var nere på djuraffären vid MM. Blev en transportbur, skopa, leksak och en kattlåda.

Tycker det ska bli så kul.. vill ha Flugan här nu.

Johanna.

Här är det varmt..


Här är det varmt..

RIX MorronZoo.

För bara en liten stund sedan fick jag ett telefonsamtal från programassistenten Jill på Rix Fm. Hon sa att dom ville ta upp min fråga imorgon i "Våga fråga". Så är ni intresserade av att höra vad jag vill ha svar på så sa hon att dom ringer upp mig ca 09.10 imorgon. Så ratta in 107.1 imorrn...

Johanna.

28 apr. 2009

Förlåt..

Vet att jag vart en usel bloggare dom sista dagarna men jag får skylla på att jag har haft mycket att göra, och inte suttit vid datorn.

Igår efter jobbet åkte jag och Elin till Ikea, alltid kul att gå där. Fick i stort sett tag på allt jag skulle ha.. blev en del, allt från toa-borste till pajform...m.m Fick även tag i en jätte söt matskål till Flugan. Sen när vi kom hem åkte jag och Martin upp med sakerna till Kolared med en gång.

Idag har jag och mamma vart i stan (Borås), vart hos mormor, kyrkogården och i knalleland.

Nu ska jag käka lite...

Johanna.

26 apr. 2009

Hemma.

Nu har jag precis kommit hem efter en helg i Kolared. Har haft en hel del små projekt att fixa med. Satt upp nya gardiner, målat, städat.. och framför allt dammsugit med våran nya dammsugare. Jag älskar den. Så jävla bra.

Nu blir det bara att sig en macka och kolla en stund på Tv innan det är dags att gå till sängs. Imorgon blir det Ikea med Elin. Ska bli roligt, får hoppas jag får tag i det jag har tänkt köpa.

Johanna.

Jag har satt upp nya gardiner. Nu...


Jag har satt upp nya gardiner. Nu ska jag gå på nästa etapp. Städa ur skåpen på toan.

Grillspett och färskpotis.


Grillspett och färskpotis.

24 apr. 2009

Nu är Porschen här = sommarn...


Nu är Porschen här = sommarn räddad!

Dags att snart åka!

Har duschat och gjort mig i ordning lite efter jobbet. Ska ta och åka nu ganska så snart. Ska först fram en sväng till Kinna och kolla på Wilma tänkte jag. Sen ska jag till Willys och handla innan jag åker upp till Kolared. Ska vara där i helgen och ha det gott, köpte både vin och öl igår på systemet så det ska bli gott att ta sig ett glas vin när jag är framme och känna att det är helg.

Johanna.

Har precis vart och köpt nya däck...


Har precis vart och köpt nya däck till bilen. Har även fyllt på olja och betalat skatten. Förhoppningsvis ska jag inte behöva lägga några mer pengar på den. För om ca. en månad kommer MIN bil!

23 apr. 2009

Dammsugarn är inhandlad.


Dammsugarn är inhandlad.

Naglar, systemet, dammsugare och våran lille katt!

Är hemma en kortis innan jag ska ut igen. Har precis vart i Kinna och fixat mina naglar och så har jag vart på systemet så man klarar sig i helgen.
Ska åka ut nu sen igen när Martin är hemkommen från jobbet. Vi ska åka till Skene Järn och köpa en dammsugare vi pratat om ett tag. Dom har ju 15% nu på allt så vi tänkte passa på då.

Igår var vi som sagt och tittade på katterna. Och fick se våran lilla Flugan. Ska bli jätte roligt. Fick ju passande nog ett blad ifrån djuraffären igår, så i nästa vecka ska vi åka handla en del grejer som det var kampanj-priser på. Sen sa vi det att vi ska åka och hälsa på våran lille katt om 2-3 veckor igen..

Johanna.

22 apr. 2009

Här har vi Flugan. Helt bedårande!


Här har vi Flugan. Helt bedårande!

Borås.

Idag ska jag in till Borås. Ska bara fixa till mig lite så jag tänkte komma iväg runt 2-tiden kanske. Ska betala resten på resan till Prag, till tandläkarn,  växla pengar (Martins mamma ska till Tyskland i helgen så hon ska få med sig lite pengar från mig och Martin och handla lite åt oss.) m.m

Så det är väl dags att fortsätta, så jag kommer iväg sen i tid.

Johanna.

21 apr. 2009

Redo för kalas!


Redo för kalas!

Kalas.

Då var jag hemkommen och ny duschad efter jobbet. Ska bara vara hemma och greja nu i eftermiddag. Sen till kvällen blir det lite kalas. Martins pappa fyller år så vi ska dit.

Igår kväll var vi hemma hos Elin jag och Lisa på lite fika. Vi har ju startat ett så kallat "tipp" ihop. Spelar lite lotto och sånt.. än så länge inga vinster men vi väntar på stora pengar. Så vi kan hitta på nått kul ihop. Alltid kul att ses, blir ju dessvärre inte så ofta längre. Alla har mycket att göra var och en, jobb, skola..m.m

Ska ev. åka till Ikea på torsdag jag och Elin, ska bli kul. Så jag håller på att kolla in hemsidan och skriver lista på vad som ska inhandlas.

Johanna.

20 apr. 2009

Bil, flytt och katt.

Då var det Måndag igen. Har precis vart på bilprovningen och gjort ombesiktning på min bil. Så nu är det bara att rulla... till jag får min nya. Dröjer fram till början på juni i värsta fall.

I Helgen jobbade jag först på lördagen sen åkte vi upp till Kolared. Vi passade på att ta fram grillen och fixa och dona lite i trädgården. Var så gott med grill-kött på lördagskvällen.
Nu är det inte heller länge kvar tills vi ska flytta till Kolared. Vi har väl sagt att vi ska satsa på första veckan i Juni. Så det går fort.. har ju även pratat om att vi ska köpa en liten katt. Fick ett samtal innan av en kompis till pappa att dom igår fick 4st kattungar. Ska ev. försöka åka dit i veckan och kolla på dom och se om vi ska boka oss för en. För det blir lagom att vi kan få den till sommarn då.

Så nu har jag mycket att se fram emot här framöver.. bil, flytt, katt... m.m
Kommer nog bli en rolig och spännande vår/sommar att se fram emot.

Johanna.

18 apr. 2009

17 apr. 2009

ROLIGT!

Har haft en fantastisk rolig dag. För jag har fått göra det jag brinner för. Nämligen att få vara med i inspelning av en ny film. SNABBA CASH. Kanske inte låter så roligt för andra när man säger att man får vänta mycket, sitta, lyssna osv..
Men för mig är det mer än så, träffar andra människor som har samma intresse som jag, nämligen att vara med som statist i olika sammanhang. Idag var vi 7st. Roligt att se arbetet inför filmen, att liksom få vara delaktig på nått sätt. Svårt att förklara men varje gång jag vart med dom statist är mitt humör på TOPP. Likaså nu med andra ord. Blir biopremiär 2010. En annan rolig sak var att när jag satt där och väntade kom regissören Daniel Espinosa fram och tog i hand och frågade om jag skulle vara med, och tyckte det vara kul att ha mig med. Alltid trevligt med sånt bemötande.

Johanna.

Utanför hotellet där inspelningen...


Utanför hotellet där inspelningen var. Gick kanon bra. Nu blir det en sväng på stan.

Tar mig en kaffe latte innan jag...


Tar mig en kaffe latte innan jag ska vidare på inspelning.

16 apr. 2009

Fått info.

Har just nu pratat med dom från "snabba cash" och fått all information inför morgondagen. Ska bli så roligt. Så nu har jag vart inne och kollat buss-tiderna också. Så som det ser ut åker jag nog hemifrån runt 8-tiden imorrn.
Så nu ska jag bädda rent i min säng och duscha, raka benen och ut och handla lite. Så kanske jag blir lite piggare.

Johanna.

Blev hemma idag.

Kunde inte gå och jobba idag, näsan rinner, och hostar osv.. Måste ju göra allt nu för att känna mig "pigg" imorrn. En sak är säker att en förkylning ska inte få stoppa mig att vara med på inspelningen imorrn.
Nu börjar jag få ont i ryggen också för att jag legat ner så mycket. Ja, ja är det inte det ena så är det det andra. Får aldrig känna sig på topp.

Johanna.

15 apr. 2009

SNORIG.

Idag har jag i stort sett legat framför tv:n hela dagen. Ja det klart jag var ju på jobbet först. För näsan rinner, jag hostar, kliar i munnen, ont i lederna och huvudvärk. Inte roligt alls. Måste ju bli frisk tills på fredag när jag ska vara med i "Snabba Cash".
Så vi får väl se om det blir nått arbete för mig imorrn...

Nu ska jag återigen återgå till min kära tv.

Johanna.

Jag har bakat. Så nu ska jag fika...


Jag har bakat. Så nu ska jag fika lite.

14 apr. 2009

Påsken som gått..

Min Påsk har vart jätte bra. Åkte upp till Kolared i fredags kväll, var där tills sen eftermiddag på påskdagen. På påskafton fick vi besök av mina föräldrar, min bror och Martins mamma som var hos oss på kvällen och åt lite påskmat och var med när vi tände på våran brasa. Var jätte trevligt. På söndag under dagen låg jag ute och solade mig lite sen var det dags att dra sig hemåt. Hade förfest här hemma, var jag, Martin, Janne, min brosa, Larsson, Alex m.m så vi var ett rejält gäng. Sen blev det utgång till hotellet. Hade jätte roligt!

Igår tog vi det lungt och efter vi hade ätit så åkte jag Martin och Janne till Yasin och kollade in hans och Stinas hus. Såg mysigt ut, fast dom har ju kanppt flyttat in än så det var ju flyttkartonger överallt. Men vi hoppas på en rejäl inflyttningsfest senare..

Idag har jag jobbat och sen var det möte på eftermiddagen.

Har en rolig vecka att se fram emot, åtminstonde på fredag då det är filmning. Ska ju vara med som statist i en kommande biofilm jag talat om tidigare.

Johanna.

10 apr. 2009

Har fått ett påskägg idag av mamma...


Har fått ett påskägg idag av mamma och pappa. Fick pengar, men inte i svensk valuta. Utan pengar tills vi ska till Prag i Maj.

SOL.

Har legat ute i solen nu en timma. Jätte skönt. Ingen riktig het sol på nått sett men sådär behagligt härligt.


Nu ska jag börja packa ihop lite saker som ska med till Kolared. Ska ju åka dit ikväll. Får se när Martin kommer hem från Elmia idag. Ska åka och handla lite innan vi åker upp också. Sen blir vi där till påskdagen ialla fall som det ser ut nu.


Glad PÅSK på er!


Johanna.

9 apr. 2009

Ut på byn.

Har haft besök här nu av Linda, Maja, Sigge och Svea. Tog en liten snabb fika.


Nu ska jag ut på byn på lite ärrenden, sen blir det nog hem och ta sig en öl och känna att det är helg. *ler*


Johanna.

Dagens lunch!


Dagens lunch!

8 apr. 2009

Borås och Påsk.

Kom nyss hem efter en snabb tur till Borås. Åkte till systembolget, så man klarar hela Påsken. *ler* Sen till morfar som sen körde mig hem. För han känner några killar som ska fixa bilen (billigt) . Blev ju lite anmärkningar på besiktningen. Så får väl tillbaka den i nästa vecka nån gång.


Så nu blir det att låna mina föräldrars bil några dagar. Men denna veckan har ju bara en arbetsdag kvar. SKÖNT! Sen är det PÅSK! I Påsk ser det ut så här, imorrn kväll är vi hemma hos Martin och myser, åker upp till Kolared fredag eftermiddag/kväll. På Påskafton kommer mamma, pappa, Margareta och kanske Jonte upp och käkar lite och kollar på våran Påsk-brasa. På Påskdagen blir det ev. utgång. Hoppas på det, vore kul! Så det känns som en trevlig och rolig Påsk att se fram emot.


Johanna.

Denna skiva kom på posten idag,...


Denna skiva kom på posten idag, fick den för att jag var med på radion för ett par veckor sen och svarade rätt på en tävling.

7 apr. 2009

Näsan rinner..

Vad jag tycker det är jobbigt att ha allergi. Tror jag snyter mig ett par hundra gånger om dagen. Men känner även av i min ögon att det kliar. Men man får försöka att hålla sig att inte börja klia.. för då är det kört. Har allergi-tabletter, näs-spray och ögon-droppar men ändå ett HELVETE rent ut sagt!


Kom nyss hem, har vart med mamma och Ann-chralotte på en liten åktur. Vart i Fritsla, fikade bl.a där på det nya fiket. Var jätte mysigt.


Städade som sagt innan, nu har jag bara att bädda rent kvar. Så skönt att sova i nya lakan, särskillt när man har nyrakade ben.. (som givetvis jag har)


Johanna.


 

VINNARE!

Idag är det grått och tråkigt ute. Men det är bra för då kan man med gott samvete vara inomhus och städa. Som jag ska göra nu sen.


Har glömt säga det men fick ett mail här i slutet av förra veckan som det stod att jag hade vunnit en mascara från Nivea. Då jag vart med i en tävling och delat med mig av mitt bästa spar-tips. Vill ni veta vad jag skrev kan ni klicka in på www.tidningenhennes.se och klicka på läsarnas spar-tips.


Johanna.

5 apr. 2009

Kort vecka.

Då var jag hemkommen från Kolared. Har haft en jätte bra helg. Åkte dit igår eftermiddags och hem vid 8-tiden nu ikväll.


Veckan som kommer är en kort vecka eftersom fredagen går bort. Är ju långfredag. Så jag tror att det kommer gå lite lättare att jobba denna vecka när man bara har 4 arbetsdagar. Likaså veckan därpå.. GOTT!


Nu blir det att borsta tänder och snart hoppa i säng. Är ganska slö känner jag.


Johanna.

3 apr. 2009

2 apr. 2009

Har vart en heldag!

Efter jobbet idag hoppade jag in i bilen och drog till Borås för mer eller mindre en heldag. Har shoppat lite, ett par jeans, klänning och två toppar. Sedan åkte jag och hälsade på min lilla mormor. Var ju underbart väder även idag så vi tog oss en prommenad till kyrkogården och satte lite nya blommor sen hem på en fika.


Nu blir det att sätta sig framför tv:n och varva ner.


Johanna.

1 apr. 2009

Fika i solen!

Blev en fika i solen idag med Elin och Lisa på Skädderiet i Kinna. Har ju vart helt underbart väder idag. Riktigt härligt. Får hoppas det kan hålla i sig ett par dagar till..


Men ett minus med att våren är här är att jag känner av min allergi i form av att näsan rinner, ögonen kliar och att det kliar i min mun. Måste ringa vårdcentralen imorrn och se om jag kan få starkare allergi-tabletter. För dom jag äter nu verkar inte hjälpa.


Johanna.

Det här utväxta och slitna håret...


Det här utväxta och slitna håret ska få sig en omgång på fredag. Ska klippas och färgas.