Kolared

Kolared

3 okt. 2015

Blogbag.

För ett par veckor sedan fick jag hem en blogbag med produkter att prova. 


Detta + boken SUPER-CHARLIE som Elsa norpade direkt! 


Med var Acrilex KidsZoo Kalk+D-vitamin, här hemma kör vi redan med KidsZoo multivitamin, vitaminer formade av björnar. De smakar godis, så här hemma är det inte svårt att få i henne dessa. Snarare att hon kan gå till Martin oxh säga att hon inte fått, trots att hon har fått! ( försöka går ju..) 



En annan rolig sak som var med, Coldzyme, ett munspay som verkar mot orsaken till förkylning. Jag har nu börjat prova då förkylningen börjat smyga sig på, och det har inte blivit sämre ialla fall. Även Martin provade, och hans gick över snabbt. Så detta tror jag på, man kan tycka den är lite dyr. Men det är värt pengarna! 

Camilla Läckbergs bok, Super-Charlie från Tukan Förlag blev succé direkt, väldigt passande att han var på cirkus då Elsa håller på att sätta upp en cirkus på dagis. 

Santa Maria hade goda sås och krydda.  Passar perfekt till kyckling. En perfekt blandning så att balansen mellan Sweet chilins sötma harmonierar perfekt sojans sälta. 

CCS Healthcare AB En återfuktande handdesinfektion med en god doft av söta sommarhallon. Perfekt förpackning att ha i väskan. 

Som en bonus som vi inte visste innan var Lincin lusmedel med, en spray som förebygger att inte lössen vill komma, perfekt i dessa tider. 

En riktigt bra blogbag från Loppi, nu är vi redo för hösten! 

Johanna 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar