Kolared

Kolared

29 nov. 2014

Röjt, fixat och besök.

Av nån fantastiskt konstig anledning var jag i riktigt röjarartag här på förmiddagen,skit bra för jag fick massor gjort. 

Martin har pillat med utomhusbelysningen så nu har vi advents fint både inne och ute! 


Ikväll har vi även haft besök av Janne som var här och käkade lite med oss. Elsa har väntat och längtat hela dagen! Så hon somnade nöjd ikväll! 

Nu ska jag också försöka somna. Helt slut efter en toppen dag som denna.

Johanna.



28 nov. 2014

Lullig.

Här sitter jag i soffan lite små lullig efter ett par öl, drar dåliga skämt för Martin och trivs med livet. Visst är det underbart!


 

Och jag nöjer mig här och ska snart gå tills säng, behövs inte mer för en 31åring längre. Inte om ni frågar mig ialla fall. 

Godkväll! 

Johanna. 

27 nov. 2014

Piggare än på länge!

Tänk att jobb kan göra en pigg. För så är det verkligen för min del. Jobbat 9 timmar men känner mig jätte pigg. Att få lite social kontakt, känna att man gör nytta ihop med härliga kollegor ger mig minsann energi! Underbart! 

Hoppas på mer jobb bara för jag är inte mycke inbokad tyvärr! 

Godkväll! 

Johanna. 

25 nov. 2014

Dåligt med jobb..



Ja nu är det dåligt med jobb och telefonen är väldigt tyst här hemma, så nu har jag sökt lite jobb för så här kan jag inte ha det. Håller på att bli deprimerad och tokig att bara gå hemma. Så här ovan kan ni se en del i min ansökan till ett utan jobben. Det skulle jag mer än nått annat villa ha. Så förbannat kul det verkar!

Johanna.

24 nov. 2014

Kanske fått ett svar..

För dryga timma sedan ringde min läkare och talade om för mig att jag hade för höga halter i blodet av en av de medicinerna jag äter. Så jag skulle minska ner på den och se om det blir nån bättring. 

Min första tanke var bara JA, kanske ger detta mig ett svar på min eksem och omänskliga konstanta trötthet. Vi hoppas på det ialla fall att jag snart kan se en bättring! 

Johanna. 

Loppi blogbag.

Idag har jag fått hem loppi blogbag. Med detta innehållet.


Pipmugg från Philips Avent. 
Bamse för de yngsta från Egmont.
Barnkit från Folksam. 
Kräm från Aco Minicare.
Smakprov från Citroen. 
Gröt från Semper.
Fruktris från Semper.

Ska bli kul att testa! 

Johanna. 

22 nov. 2014

Förberedelser.

Denna helgen innehåller en hel del förberedelser.. Inför jul, kylan och mörkret. 

Igår ljusstöpning. Idag har Martin bytt däck på min bil. Vi har satt upp lite ljusstakar här på övervåningen. Jag har pillat med adventsljusstaken. Vi har även satt upp en fin ljusslinga och bokhylla i Elsas rum.


Nu "chillar" vi i soffan med en öl framför vår stora stjärna Carola i "så mycke bättre" . 

Johanna. 






21 nov. 2014

Stöpt ljus.

Idag har fått lärt mig nått nytt nämligen att stöpa ljus. Så fantastiskt roligt! Nu är jag sådär barnsligt nöjd med mitt/vårt resultat! 


Tack för ikväll! 

Godnatt! 

Johanna.





17 nov. 2014

Pyssel, kyrkis och fryser!

Dagen började med pyssel, hade köpt en sats på panduro. Året första julpyssel blev idag en pepparkaksgubbe! 


Lagom till lunch åkte vi till mamma/mormor där vi blev bjudna på lasagne, så gott. 

Som många andra måndagar var vi i eftermiddag i vanlig ordning på kyrkis. 
Sen var det bara hem och laga mat som idag blev spagetti och köttfärssås som alltid är ett säkert kort! 

Nu sitter jag i soffan med stor polotröjan, mystofflor men ändå fryser jag! Usch! 

Nu ska jag snart få nypoppade popcorn som Martin fixat, gott! Måste vi mysa till det lite i denna tråkmånad där jag helst skulle vilja gå i ide eller krypa ner under täcket med massa godis och filtar och komma tillbaka lagom till första advent! 

Johanna. 


16 nov. 2014

Härlig dag ute!

Imorse ringde jag mamma och vi bestämde att vi skulle gå på tipsprommenad i ksk. Jätte mysigt, nått vi får göra om snart igen! 


Sen blev det lunch hos mamma innan vi gick upp till Mariebergsparken för att träffa tomten där Elsa fick lämnat sin önskelists. 


Dom kallar det även för julmarknad där uppe, men det är mer som ett skämt. Max 10 försäljare. Jätte tråkigt! Men vi fick även en härlig promenad dit och hem för att sen avsluta med fika hos mormor innan vi åkte hem. 


Så vi har haft en riktigt mysig dag! 

Johanna. 






15 nov. 2014

Trött, men glad och nöjd!

Är så trött i kroppen, men det beror bara på att vi hade en riktigt bra kväll igår då vi hade besök. Vi åt gott och drack gott, skratta och prata sent in på småtimmarna. Inte van att gå och lägga mig då sent. 

Idag efter frukost tog vi en promenad ner till sjön innan våra gäster åkte hem, och det var som Martin sa att det var precis vad man orka. 

I eftermiddag var vi medbjudna till kaskad för bad och mat som Södra bjöd på. Så härligt. Jag passade även på att delta i ett vattengympa pass. 

Så nu har mysbyxorna åkt på och Elsa har precis somnat. Jag är helt slut, men så nöjd med helgen så här långt! 

Så snart blir det sängen! 

Johanna. 

13 nov. 2014

Lagat mat, städat och målat naglar.

Ja rubriken i detta inlägg säger nästan precis vad jag har ägnat kvällen åt. Lagat mat inför imorrn kväll då vi får besök. Ska bli jätte trevligt! Städningen även den för morgondagen men även för allas trevnad. Och vad det gäller naglarna skrek dom efter lite omvårdnad! 


Känner mig trots detta väldigt pigg, länge sen den känslan infann sig så det känns underbart! 

Skönt att fått fixat så mycke ikväll eftersom man aldrig vet hur morgondagen ser ut. För än så länge är den utan jobb men det kan ändras innan blogginlägget är publiceras. Man vet aldrig! 

Godkväll! 

Johanna.,



11 nov. 2014

Provtagning!

Idag var det dags för provtagning på sjukhuset i Skene. Gick förvårdnandsvärt bra! 

Men idag fick jag även med mig ett rör hem för att göra hemma. Nämligen TBE prov, detta gör man direkt på morgonen innan frukost. Man ska börja med att skölja munnen med vatten sen ska jag hosta det bästa jag kan och de slem som kommer upp ska i röret. Ja, mycke ska man vara med om. Detta prov tas och många mer inför om jag skulle behöva sättas in på ny medicin. Ska ju även vaccineras om några veckor. 

Johanna. 

10 nov. 2014

Ny jacka!

Ingen telefon ringde imorse så jag ringde istället. Men då till mamma, och fråga om hon ville ha Elsa några timmar idag. Det ville hon. Då passade jag på att åka till Borås på jakt efter en vinterjacka. Jag verkligen hatar att köpa vinterjacka, antingen är de för plufsiga, för stora, för kort, för långa osv.. Men till slut hittade jag en, givetvis en ganska dyr. Ordinarie pris var 1600kr, men som tur var den nersatt och jag hade rapattkupong så min nya vinterjacka från didriksson landade på 999kr. Hoppas jag ska bli nöjd med den och att den håller mig varm! 

Bild kommer en annan dag! 

Johanna.

9 nov. 2014

Humör, lite bättre och farsdag!

Elsa har vart på ett fantastiskt gott humör här i helgen. Så härligt! Jag har fått höra - jag älskar dig ( spontant ), -va fin du är mamma. Och en massa gos. Det har vart underbart! 


Jag har mått bättre i helgen men känner ändå av det lite på morgonen och kvällen. Så tröttsamt att det inte vill släppa helt. Men det är väl så med förkylning det kan man ha länge tyvärr! Nått skit är det ju! 

Elsa kunde hålla sig att inte berätta för pappa Martin vad han skulle få i faradag present men det är svårt att hålla hemlisar minsann. Idag vakna hon 6.30 och ville genast ge pappa paket. Jag kunde lugna henne 20 minuter sen var tvungen! Sötis! 

Efter paketudelning tog jag en dusch och fixade lite frukost på sängen för oss alla tre! Mysigt! 


I eftermiddag åkte vi till kärradal för att Martin skulle fira sin far. Blev en härlig promenad, god tårta och en del bus med farfar! Härlig eftermiddag! 


Nu blir det soffmys ända till sängdax! 

Godkväll! 

Johanna. 








7 nov. 2014

Kvällen.

Fredagskänslan här hemma blev helt klart bättre när alla var samlade. Vi har ätit gott och haft en trevlig kväll! Känner mig faktiskt bättre. Kanske för jag vilat så mycket idag. Bara hoppas det håller dig inte bara det är cognacglöggen som dämpat det hela! 

Tackvare att jag sovit så mycke idag är jag inte trött, inte än ialla fall så jag får softa framför tv:n en stund till. 

Godkväll. 

Johanna.

Fredag!

Här hemma är det ingen vidare fredagskänsla, blev hemma från jobbet idag. Har känt mig hängig, ont i kroppen och en fruktansvärd huvudvärk hela veckan. Och idag tog det stopp, orkade inte mer. Efter jag var nere med Elsa på dagis kom jag hem och sov till 11.30, säger ju en del! 

Så jag vilar upp mig idag och hoppas snart känna mig piggare! 

Jag vann en tävling tidigare i veckan jag måste berätta om! Jag vann nämligen denna fina tröja från mitt favoritmärke me&i.


Så roligt, en tröja jag tänkt på men tyckt att den vart lite dyr ( 695kr ) för att köpa. Så det känns så kul att jag vann! Lär dyka upp nästa vecka! 

Ha en fortsatt fin fredag! 

Johanna. 

5 nov. 2014

Goodiebag.

Jag njuter och plockar fram saker här varje dag från våra 4 goodiebag vi fick med oss hem från Höstlyxet förra veckan på JosaEvent. 


De som sponsrade var:

Alfons Åbergs kulturhus
Babyland
Brämhults
Bröllopsmagasinet 
Butik Älva
Cupecake Time 
Duni
Egmont Publishing
Ellite Wellness 
Familyroom 
Freeport 
Glam mam
GSD
Göteborgs Kex 
Idus Förlag 
Infoband
Jamabarn 
JH Beauty
Jollyroom 
Krantz Hudserie
Kyäni
Le Pain Francais
Lejonet och Björnen
Lollipop
Love Fairy
Mighty Leaf
Modifast
Nordstan
Orginal People 
OSS Hår & Skönhetssalong 
Pino
Plackers
PUSS Accessories 
Reddville
Sant Jörgen Park Resort 
SF Anytime
Smartasaker
Sojka's Design 
Sojka's Forever
Solentro
Stadens Hjältar 
Stena Line
Studio Sweet
Superfruit
The Body Shop
Vidun Baby 
Village Candel 

Hoppas jag inte missat nått, riktigt lyxigt och maffiga goodiebags! 

Tack för en underbar kväll, vilket jobb Sandra och Johanna gjort! 

Johanna.





NIVEA!

I måndags kom det ett härligt paket på posten, jag slet upp det då jag var så nyfiken vad det kunde vara för nått. Ett lyxigt paket från reddville som skickat ut ett vip-paket till mig med produkter från Nivea.

Det kom ett fint paket idag från #reddville med härliga produkter från #nivea
Dagkräm, Nattkräm, Cleansing milk, Cleansing water, lite prover att dela ut till vänner och tamponger! Alla produkter från Nivea är för känslig hud. Som man kan få av allt från stress till väder och vind.

Jag har redan börjat använda alltihopa. Riktigt härliga produkter!

Tack, för att jag fått lite lyx i vardagen.

Johanna.

4 nov. 2014

Trött!

Helt slut efter en lång dag. Började med att gå upp tidigt. Lite väl tidigt. Sen en hel dag på jobbet och sen har jag vart på en mysig smyckeskurs i församlingshemmet och innan jag åkte hem passade jag på att handla! 

Så nu hoppar jag i säng! 

Morgondagen är än som en överraskning, kanske ringer jobbet? Kanske blir vi hemma? 

Godnatt! 

Johanna. 

3 nov. 2014

Jobb och naglar!

Idag ringde telefonen och det var från jobbet, så det var bara att kliva upp och fixa sig lite snabbt och iväg. Härligt! 

Blev en lång dag på dagis för Elsa så det var dags att fixa mat ganska omgående när vi väl var hemma. Och idag hade jag en duktig tjej som så gärna hjälpte till. 


Här ikväll har jag kladdat på lite nytt lack på naglarna, och nu väntar jag bara på att det ska torka. Så segt! 

Så snart det gjort det blir det borsta tänder, ta tabletter och fixa macka för morgondagen för det blir en heldag på jobbet imorrn oxå! 

Johanna. 

2 nov. 2014

Seg dag!

Trots att vi kom hem i förmiddags då vi sovit i Kinna inatt och att vi haft besök här idag av farfar och Siv så har det vart en jätte seg eftermiddag! 

Kanske beror det på att vi haft en trött och grining tjej här hemma, att vi alla är trötta? Ja, vad det än beror på så känns det bara som att denna dagen ska ta slut och få gå och lägga sig. 

Påtal om att gå och lägga sig, gjorde Elsa det redan vid 18-tiden då hon var helt slut, men inte konstigt då hon la sig 23.30 igår. 

Godkväll! 

Johanna. 

1 nov. 2014

ME&I.

Jag har sagt det tidigare men tål att sägas igen, jag älskar verkligen kläderna från Me&i. Igår kom ett sms om att jag har ett nytt paket att hämta med härliga basplagg jag beställt. Toppar, och ett par byxor. Perfekt att ha att jobba i tycker jag.

Förra levernsen jag beställde fick jag hem denna.

geisha dress

Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska vänta med den och ha den till jul kanske, och i så fall beställa en matchande till Elsa. För den står just nu på önskelistan.
geisha tunic

Vilka plagg står på din önskelista?

Jag har ju flera tillfällen funderat på att bli säljare för me&i, men velar fram och tillbaka. Men kan nu tipsa alla som går i samma tankar att den 15 november kommer representanter från me&i att besöka Marks Lekland för att informera om hur det är att vara säljare. För just nu söker de säljare i Mark. Funderar på att åka dit. Perfekt att låta barnen leka medans du/ni får höra mer om detta. Syns vi där?

Johanna.