Kolared

Kolared

30 juli 2014

Göteborg och Blogger's Inn.

I checkade och rätt möta efter en dag i Göteborg. Vi började dagen med Liseberg. Långa köer men med en tapper Elsa. Så skulle jag sammanfatta vårt besök. Här kommer även lite bilder. 


Efter liseberg checkade vi in på bästa Blogger's Inn på scandic rubinen. Så fint och inspekterande. 


Här finns allt en bloggare behöver, skriver mer imorrn! 

Godkväll! 

Johanna. 







29 juli 2014

Blogger's Inn.

Imorrn åker vi till Göteborg och tar in på Scandic Rubinen, Blogger's Inn, en svit anpassad för bloggare. 


Ska bli riktigt kul, som jag längtar! 

Johanna. 

Lotta på Liseberg!

Igår åkte jag och Martin och lämnade Elsa hos mormor och morfar då vi skulle åka till liseberg. Vi ville kolla på Lotta på liseberg, vi hade inga biljetter men funderade ev att ställa oss i "sista minuten" kön. 

Hur som helst började vi med att ta varsin öl på uteserveringen på Lisebergs värdshus där vi diggade och lyssnade på genrepet.


Jag satt även och pillade på min telefon, läste att en tjej jag följer på instagram satt och lyssnade på genrepet, jag kommenterade att jag satt längre bak och drack öl. Sen dök det upp en kommentar från en tjej jag inte känner att hon var avis och hon hade biljetter till kvällen men hon kunde tyvärr inte komma. Då tog jag min chans och fråga om jag möjligtvis kunde få dessa biljetter. Några mail och kommentarer senare hade vi biljetter. Helt otroligt. Ingen som kunde tro, tack snälla Martina! 

Och vilka platser det var, topp! Mittgång andra sektionen. Hade en super trevlig kväll! 


En annan lite rolig grej var att i en pause var det introtävling, där var inte jag sen utan fick micen av Lotta och sjöng för 2000 pers i publiken + alla som hade ståplats! Ja ja, det bjuder jag på man lever ju bara en gång! 

Denna kvällen lever jag på ett tag..

Johanna! 





27 juli 2014

Hallon och färgat hår!

Idag gick jag och Elsa en liten sväng för att se om vi kunde hitta några hallon, och visst gjorde vi det men dom var både små och få av dom. Så efter vi druckit kaffe satte vi oss alla 3 på fyrhjulingen och begav oss till ett annat ställe för man blir ju girig och vill ha mer. 

När vi kom fram fanns det hallon i mängder, vi var som i paradiset som Elsa sa. Fick med oss över 1 liter hem. Och det bästa av allt är att det finns mer att plocka en annan dag! 


Ikväll var jag hos mamma, Hon färgade mitt hår. Det var behövligt om man så säger. 

Imorrn väntas en kväll på tu man hand med min sambo. Berättar mer imorrn..

Johanna. 

26 juli 2014

Slappardag!

Idag tar vi oss en riktig lugn och skön dag hemma och bara slappar! 


Vi ser fram emot kommande vecka som har en massa kul att erbjuda så som liseberg * 2, sova på hotell ( svit ) i Göteborg, kalas och bröllop. 

Ha en fin lördag! 

Johanna. 

25 juli 2014

Sommarfredag!

I förmiddags åkte jag i h Elsa till mormor Berit, där bjöds det på fika. Sen åkte jag och köpte lunch (sallad)på finbageriet som vi åt innan vi åkte fram till Kinna där det var sommarfredag. Idag kl 14.00 var det bingo med Leif "loket" Olsson. Vilket vi givetvis var med på, riktig nostalgi att se den gubben. 


Det bästa av allt var att jag och Elsa vann 3 gånger vilket gav oss 3 chokladkartonger, 2 paket kaffe oxh 4 lotter och insatsen var 0 kr så det blev bara +. 

Innan vi åkte hem träffade Elsa en maskot för brandkåren och hopp i hoppborgen. 

Johanna.


24 juli 2014

Värmen.

Så var det ju det här med värmen... Ja jag vet att man inte ska klaga men när svetten lackar konstant och man inte känner sig fräschare efter en dusch mer än 5 min då börjat det bli jobbigt.


Detta är just nu min bästa vän i sovrummet, även om det fortfarande är varm gör det ialla fall att man kan vara i rummet. 

Jag får väl börja räkna får och se om det kan få mig att somna nu.. För i denna värmen måste man prova allt för att kunna somna! 

Godnatt! 

Johanna. 

High Chaparral!

Idag packade vi in oss i cabben och åkte till High Chaparral. 

Vi har haft en helt underbar dag, vi har åkt tåg, åkt båt, kollat på shower, vaskat guld m.m


Och det bästa av allt var att vi hade fått gratis inträde, toppen! 

Hit åker vi med säkerhet nästa år igen! 

Johanna. 










23 juli 2014

Sol och bad!

De senaste dagarna har vi mest solat och badat. Igår var vi vid sjön på förmiddagen med mamma. Och idag har vi haft poolhäng! 


Imorrn åker vi till High Chapparall! 

Johanna. 

22 juli 2014

10 kampen!

En lyckad kväll är till sin ända. Vi har kört 10 kamp. Med innehåll så som vinbärsplockning, straffar, bad och luftgevärsskytte m.m mycke trevligt! 


Tack för ikväll, Yasin, Janne och Lena! Och ert stort grattis till Yasin som vann 10 kampen! 

Johanna. 








20 juli 2014

Badat i poolen.

Idag har vi mest bara badat i poolen och haft det skönt i sommarvärmen här hemma.

Ikväll satt jag och Martin och filade på morgondagens 10-kamp vi ska ha med goda vänner, kommer bli kul! 


Så imorrn väntas handling och städ innan  vårt besök! 

Godnatt!!

Johanna. 

Fyndat!

Idag har jag fyndat en fin jacka till Elsa. Åh, vad jag älskar reor och rabattkuponger.


Fick denna för 200kr + frakt 29kr. 

Johanna. 


19 juli 2014

Dagen i bilder..


Johanna. 



Härliga sovrutiner!


Elsa har kommit in i en härlig tid då det gäller sovrutiner. Om hon kommer i tid i "normal" tid runt 20.00 så sover hon till 7.30-8.00. Vilket känns så lyxigt då Elsa innan vaknat allt från 05.30 och framåt. 

Nu de senaste två dagarna har hon inte somnat förren vid 23.00 så idag kom hon tassande in i vår säng vid 9.10 det kallar jag riktig sovmorgon! Jag njuter! 

Johanna. 

Lugn dag och middagsbjudning!

Martin hade idag flera ärrenden att uträtta i Kinna och kom inte hem förren i eftermiddag. Så jag och Elsa har bara slappat och igentligen inte gjort nått idag. 

Men ikväll var vi bjudna till Britta på middag i Skene, efter maten gick vi ner till  Skene torg där det var så kallad " sommar fredag" vi mötte även upp Yasin och fina Einar och stod och snacka en stund. Men det var inte mycke att se på så vi gick hem till Britta sen igen. 


Tillbaka hos Britta bjöds det på kaffe och efterrätt. Jätte gott! 

Nu blir det godnatt och imorrn väntar ev en tur med båten! 

Johanna. 

18 juli 2014

Härlig dag med grill i Borås ikväll!

Vi började förmiddagen på samma sätt som igår att plocka vinbär. Men än är det mycke kvar. Men man får ta lite varje dag så går det bra! 


Sen har jag städat sovrummen och bäddat rent medans Elsa lekte i ateljén. 

Ikväll blev det lite spontant så att vi åkte in till Borås till Janne och Lena och grilla. Även Yasin var med. Riktigt trevligt! Och Elsa höll igång hela kvällen men somnade sen gott i bilen hem. 

En riktigt härlig dag, men nu blir det att krypa ner i sängen! 

Godnatt! 

Johanna. 

16 juli 2014

Vinbär och hörselgångsinflamation!

På förmiddagen började jag och Elsa att plocka av vinbären ute i trädgården. Gott att ha i frysen. 


Sen ringde jag vårdcentralen för jag har så ont i mitt öra, hon trodde det kunde vara en vaxpropp, men jag hade svårt att tro det på tanke på hur jag rensar mina öron. Men hur som fick jag en tid. 
De konstaterade att jag hade hörselgångsinflamation, hade jag väntat hade det kunnat utvecklats till öroninflammation. Men nu är det nässpray och örondropoar som gäller ett tag framöver.. + att jag är nästan döv på ena örat. Men hon trodde det skulle bli bättre inom några dagar så det är bara att hoppas på det! 

Johanna.

15 juli 2014

Mer Halmstad!

När vi vaknade på måndagen efter att ha avnjutit god frukost traskade vi fram till stan.


Gick och strosade, åt lunch, var i parken och lekte, satt på uteservering och drack gott, shoppade och bara myste! 


Sen gick vi tillbaka till hotellet där vi tog en fika innan vi kröp ner i sängarna och sov middag! Så gott! 


Sen tog vi det lungt, gjorde oss sakta men säkert oss iordning för en kväll på stan. Jag och Martin delade en mousserande för att fira 6år som förlovade dagen till ära! 

Idag checkade vi ut vid 11.00, åkte och shoppade åt lunch i Falkenberg, besökte Wapnö gård, och bara tog det lungt på hemvägen!!


Vi har verkligen haft det så bra, inga måsten, inte massa aktiviteter utan bara njutit och tagit dagarna som dom kommit, helt fantastiskt! 

Nu blir det att packa upp..

Godkväll! 

Johanna.,