Kolared

Kolared

30 mars 2013

Bloggen drabbad när jag firar påsk!

Helgen spenderas med familj och vänner, så bloggen kommer bli lite drabbad. Men bjuder på bilder från dagen.

Ha en fortsatt fin påsk!

Johanna.











28 mars 2013

Djur.

Direkt efter dagis åkte jag och Elsa till Kinna för att se på djuren utanför cirkusen som skulle vara ikväll.

Vi såg bl.a. Zebror. Elsa pratade för fullt med dom. Varför har du bajsat där? Kom! Kom! Mamma jag känner dom.

Ett uppskattat litet besök.

Johanna.



27 mars 2013

Vaccination och film.

Efter en tråkig hämtning med mycket stress på dagis ( tack för det ) åkte vi hem och åt kvällsmat.

Hann med några Goa pussar och kramar innan jag skulle ner till Kinna igen. 12ert hade tid för vaccination, stackarn satt och skrek hela vägen. Inte kul att åka bil.

Sen blev det film, Blondie. Vet inte vad jag ska säga om den. Sevärd med en tomhet som infann sig.

Nu sängen, och ladda för veckans sista arbetsdag imorrn innan lite ledighet. Gott!

Johanna.

Erbjudande.

Detta är en av anledningarna till att vara med i www.mästerblomman.se fb eller nyhetsbrev. Då får man nys om bra erbjudande som detta.

Johanna.

26 mars 2013

Tråk saker.

Idag efter jobbet och nu här ikväll har jag fått gjort en massa nödvändigt ont saker. Eller vad ska jag säga, beställt nya däck och bokat tid för montering, klippt naglarna, och betalt räkningarna. Inga toppen kul saker. Men sånt som måste göras.

Sambon har redan lagt sig då han är förkyld, och här sitter jag själv med katten i soffan och funderar starkt på att också krypa ner i sängen.

Så får det bli, sen bara 2 arbetsdagar kvar innan lite påskledigt. Ska bli skönt.

Natti natt!

Johanna.

25 mars 2013

Provat.

Idag har Elsa provat sin outfit och smink till torsdagens firande på dagis. Sötaste kärringen!

Skönt att få känna på det innan det ska vara på, när man ska iväg tidigt på morgonen. Men om det är lika roligt torsdag återstår att se.

Johanna.



24 mars 2013

Tankar, helgen, veckan och tips.

Igår efter lunch blev det en spontar tur till Borås. Blev lite shopping på Lindex till Elsa. Ny t-shirt och leggings. Nöjd tjej-nöjd-mamma. Passade även på att handla lite på ica maxi innan vi åkte hem.

Elsa premiär kissade ute igår på vägen hem också. Vilket gick jätte bra. Tycker verkligen det har gott så bra och fort med att Elsa blivit blöjfri. Min stora tjej, nu finns bara blöja på natten.. som ska bort med tiden också. Men en sak i taget.

Här på förmiddagen har jag städat köket, gott att få skurat golvet och så.

Elsa sover redan "förmiddag", inte så konstigt om man vaknar 04.30. TOK!

Idag ska Martin ta mig ut på äventyr, en övergiven konstig plats han vill besöka. Och Elsa ska busa och bada hos mormor. För det har hon bestämmt.

Helgen går såå fort.. imorrn redan måndag. Men detta blir en härlig vecka när man har lite längre ledighet att se fram emot, PÅSKEN. Hade en tokig dag med bara 3 timmars jobb imorrn, men blev nyss uppringd av en kollega så det blev heldag. BRA!

Ska också försöka besöka Toveks i veckan för att beställa 2 nya sommardäck, och så ska 12ert på en lite tur tillvetrinären. Skulle också vilja hinna med en tur till en utförsäljning i veckan och så ska det handlas påskmat. Så det finns att göra i veckan.

Nu ska jag sätta lite färg i ansiktet innan hjärtat min vaknar.

TREVLIG SÖNDAG!

Vill också passa på att tipsa er att idag är sista dagen för att få 40% på märkeskläder/skor på Ellos. Själv fyndade jag ett par nya converse, vita såklart! Koden är 275518, så istället för 699:- betalade jag 464,50 inkulive frakt.

Johanna.

23 mars 2013

Ute.

Tänk vad man hinner med mycket när man går upp tidigt. Härligt, så vi har även vart ute en timma på förmiddagen. Ger er en bildbomd av vår förmiddage ute.

 
Nu ska jag börja med maten som idag blir lax potatis och sås.
 
Johanna.
 
 
 
 
 
 

Stekta ägg.

Idag på förmiddagen gjorde jag och Elsa "Stekta ägg", vi började med att hälla ut alla nonstop i en skål. Sen fick Elsa i uppdrag att plocka ut alla gula och oranga medans jag smälte chokladen.

 
Sen gjorde jag små klickar av den vita chokladen på ett bkaplåtspapper och sen fick Elsa lägga i en "gula" i varje ägg.
 
 
 
Snabbt och enkelt, tycker jag är toppen. Elsa som normalt inte äter godis, ska få en ikväll och smaka på för har man vart med och gjort dom måste man ju få prova!
 
Johanna.
 

God morgon!

Klockan är bara strax efter 7, men det känns lätt att gå upp då solen lyser in i sovrummet. Bra start på dagen.

Johanna.

21 mars 2013

Pyssel och shopping.

Idag när vi kom hem så satte jag och Elsa igång med lite mer pyssel. Eller jag tog fram saker och Elsa fixade. Antar att jag hade ångan uppe sen vi pysslat på jobbet. Så det blev 2 nya dekorationer att ha i påskriset.

 
I tisdags var jag ju på Me&i-party och ni kanske undrar om det blev nått shoppat, jo givetvis. Kan ju inte låta bli så fina saker. Blev dom svarta byxorna till mig och denna fina tunika till Elsa.
 
kissing frog in the pocket tunic
Får bli som en extra påskpresent till Elsa.
 
Johanna.
 
 
 

Present från ExclusiveKids.se

Igår låg det ett paket i lådan från ExclusiveKids till Elsa. Med en jätte söt tröja från märket Mayoral, vilket är ett helt nytt märke för mig. Tröjan kändes välgjord och i fin kvalité. Det blev ett lätt val för Elsa att idag att välja tröja!

 
Tack snälla för den fina tröjan!
 
 
Johanna.
 

20 mars 2013

Mormor hämtade Elsa på dagis.

Idag var det ingen vanlig dag för Elsa utan idag skulle mormor hämta henne på dagis. Dom har vart och handlat bullar, fikat, badat, ätit våfflor, kollat på film och myst.

Så det var en nöjd och glad tjej jag hämtade hem.

När vi skulle gå stod Elsa på trappen och sa jag älskar dig mormor och morfar också. Och love u. Underbara lilla tjej!

Johanna.

19 mars 2013

Pyssel.

Hela förmiddagen har bestått av pyssel. Målat, gjort armband och målat på disktrasor.

Skulle vilja göra nått påskpyssel också med Elsa, men vad? Idéer mottages gärna.

Johanna.





18 mars 2013

Me&i

Imorrn blir det me&i- party och just nu sitter jag och kollar in hemsidan lite. Jag är lite nyfiken på 2 av deras byxor som jag helt klart ska kolla närmare på imorrn. Men just byxor tycker jag är svårt att köpa..

coolest high rise pants
pocketpants

Får väl återkomma imorrn om det blev nått handlat eller ej.

Johanna.

Räkna med PINO.

I förra veckan fick vi hem två böcker av PINO, varav en av dom var Räkna med Pino. I slutet av förra veckan tog jag fram och visade boken för Elsa. Hon ville direkt gå och läsa. Så det gjorde vi. Boken är som alla tidigare böcker väldigt fin i sina bilder. Nått som gjorde mig lite extra glad är att man inte bara kan lära sig räkna i denna boken utan också ta del av färgerna. Som ex när Pino berättar om att han har 3 tröjor, då går vi också igenom färgerna. En bok där Elsa blir delaktig i ett annat sätt än när man bara läser rakt upp och ner.

Till min stora glädje gillar Elsa att titta och läsa i böcker. När jag ikväll kom med förslaget var hon inte sen att haka på. Så det fick bli Räkna med Pino.

 
Imorrn är vi lediga, och när vi ikväll låg i sängen och pratade om dagen och jag frågade vad hon ville göra imorrn när vi var lediga blev svaret -Läsa en bok. SÖTNOS!
 
Johanna.
 

Fint i köket med nya blommor!

Ofta köper man nya fina blommor till helgen, men varför inte köpa det i början på veckan och njuta av det i vardagen. Som jag beställde denna fina grupp från www.masterblomman.se igår, och hämtade den idag. Blev genast lite finare i köket.

Gilla mästerblomman på fb eller gå med i deras nyhetsbrev för dom har nya spännande erbjudande hela tiden.

Ha en fortsatt fin måndag.

Johanna.

17 mars 2013

Tjejkväll och utemys med familjen.

Igår hade vi en hederlig tjejkväll med mammagruppen, lagade lite mat ihop, tjöta skit och en massa skratt och vin. Riktigt trevligt!

Så inatt sov vi hela familjen i Risäng hos farmor. Har även tillbringat stor del av dagen där idag. Fick lunch och sen gick jag Martin och Elsa och lekte på lekplatserna som finns i närheten. Jätte mysigt.

Klockan hade hunnit bli eftermiddag när vi var hemma, då passade vi på att leka en stund i trädgården och sätta upp lite fjädrar. Älskar när man kan vara ute mycke, då mår vår familj som bäst!

Så jag kan bara konstatera att vi haft en riktig härlig helg!

Johanna.







16 mars 2013

Skogen.

Tog med oss fikat till skogen. Kaffet smakar så gott utomhus. Elsa lekte och det var kallt då det skuggar så i skogen. Men så skönt att komma ut en stund.

Johanna.







14 mars 2013

Bäddat rent och nyduschad.

Efter maten hoppade jag och Elsa in i duschen. På med pyjamas och en kort stund i soffan innan vi gick till övervåningen och bäddade rent i både Elsas och våran säng.

Elsa hoppade bland kuddar och täcken.

Nu är bara den stora frågan om jag kanske måste raka benen sen, för finns det nått bättre än att hoppa ner i en nybäddad säng med rakade ben. Nej, inte mycket som slår det efter en lång dag på jobbet. Men orkar jag raka benen?

Johanna.